Μ.Χάβος : « Πέναλτι έχασε και ο Μαραντόνα» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Μ.Χάβος : « Πέναλτι έχασε και ο Μαραντόνα»

Ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς στο Αγρίνιο, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναιτωλικού για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και υπερασπίστηκε τον Μαστούρ που δεν σκόραρε στο πέναλτι.

Το πρώτο πράγμα, στο οποίο αναφέρθηκε ο Μάκης Χάβος μετά το 2-2 της Λαμίας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ήταν ο κόσμος των γηπεδούχων, ο οποίος θυμήθηκε την προσφορά του στην ομάδα: «Ευχαριστώ για τα 4 χρόνια συνεργασίας που είχαμε και ευχαριστώ και τον κόσμο για την υποδοχή. Αυτό είναι αμοιβαίο και το ξέρω».


Όσον αφορά τον αγώνα σημείωσε πως
«μπήκαμε καλά, πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε δύο ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση που και αυτή είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στο β’ μέρος ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος. Εμείς δείχναμε επηρεασμένοι από το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά το 70’ ανεβήκαμε. Βοήθησαν και οι αλλαγές και ισοφαρίσαμε. Δεχτήκαμε όμως δεύτερο γκολ από παιδαριώδες λάθος αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγούμε μπροστά και να ισοφαρίσουμε».

Για την εκτέλεση του πέναλτι στις καθυστερήσεις από τον Μαστούρ σχολίασε: «Τα πέναλτι συνήθως τα χτυπάει ο Μπαράλες αλλά την ευθύνη την πήρε ο Μαστούρ. Είναι σημαντικό που ο Μαστούρ πήρε την ευθύνη. Πέναλτι έχασε και ο Μαραντόνα».

Σχετικά με τη διαιτησία είπε πως
«Απαγορεύεται στους προπονητές να μιλάμε για τη διαιτησία. Κινδυνεύουμε με βαρύτατο πρόστιμο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το παράδοξο του γεγονότος ότι η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καλή δεν έβαλε γκολ και στο δεύτερο που δεν ήταν τόσο έβαλε δύο, απάντησε: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις όλα. Σας θυμίζω το Παναιτωλικός-Λεβαδειακός της προηγούμενης σεζόν που ο Παναιτωλικός έπαιζε μοντότερμα και τη νίκη την πήρε ο Λεβαδειακός».