Ημέρα αλλαγών η σημερινή... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ημέρα αλλαγών η σημερινή...

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για τον ΠΑΣ Λαμία με την παραίτηση του Μπάμπη  Τεννέ και ένα νέο ανοίγει, ελπίζουμε το ίδιο επιτυχημένο με το προηγούμενο.Το κεφάλαιο Μπάμπης Τεννές έκλεισε λοιπόν για την Λαμία. Γιατί τα όσα κατάφερε ο 64χρονος προπονητής με την ομάδα μας, συνθέτουν το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ιστορίας της. Όμως ήρθε η ώρα της αλλαγής. Και ο Τεννές παρόλο που πήγε να χαλάσει τη σχέση του με το κόσμο της Λαμίας, τελικά έφυγε σαν κύριος. Έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Π.Παπαϊωάννου ο οποίος την έκανε δεκτή.

Άπαντες λοιπόν πρέπει να αφήσουμε πίσω το κεφάλαιο αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά γιατί από σήμερα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στον ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή με τους Γιώργο Παράσχο και Μάκη ΄Χάβο να είναι οι επικρατέστεροι (όλα δείχνουν τον πρώτο) και με ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ ο νέος προπονητής θα πρέπει να δουλέψει τόσο για να αντιστρέψει το κλίμα της ομάδας όσο και να αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει αυτή η ομάδα.

Το μόνο δεδομένο είναι πως θα ξεχάσουμε αυτό το 3-4-3 το οποίο επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις πρώτες 2 αγωνιστικές και πλέον βάσει ρόστερ θα αγωνίζεται με σχήμα που θα αναδεικνύει τις επιθετικές της αρετές.

Με το καλό ο νέος προπονητής λοιπόν όποιος και αν είναι αυτός και όλα τα υπόλοιπα εδώ θα είμαστε να τα σχολιάζουμε.