Φάκελος Μπουτίκ: Πραγματικότητα ή όνειρο απατηλό; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

Φάκελος Μπουτίκ: Πραγματικότητα ή όνειρο απατηλό;
Ένα BLUE STORE ήταν το όνειρο των φιλάθλων της ομάδας μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το οποίο μάλιστα έγινε επιτακτική ανάγκη με την άνοδο της ομάδας στην Super League. Έτσι όπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον περασμένο Ιούνιο μέλος της διοίκησης, η ομάδα θα αποκτήσει την δική της μπουτίκ ενόψει της νέας σεζόν.


Η διοίκηση επεξεργάζεται την ιδέα αυτή αρκετό καιρό για το πως μπορεί να πάρει σάρκα και οστά αυτό το πολυπόθητο όνειρο. Να αποκτήσει η ομάδα την δική της μπουτίκ ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να ντυθούν στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας. Kαι μιας και τα όνειρα...είναι της μόδας να γίνονται πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια στην Λαμίας ας δούμε πως θα μπορούσε να γίνει και αυτό πραγματικότητα.


Το παράδειγμα προς μίμηση της ΑΕΚΤα πράγματα βέβαια για ακόμη μια φορά μοιάζουν στάσιμα, ωστόσο η ΑΕΚ έδειξε τον δρόμο για το πόσο εύκολο είναι τελικά να ανοίξει μια μπουτίκ.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να μην είναι έτοιμο και να θέλει ακόμα αρκετό καιρό, όμως η Ένωση δημιούργησε σε χρόνο ρεκόρ τη δική της μπουτίκ κάτω από την «Αγιά Σοφιά. Συγκεκριμένα, η μπουτίκ των κιτρινόμαυρων είναι έτοιμη προς λειτουργία και βρίσκεται στη διάθεση του φίλαθλου κόσμου.


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, η έστω και πρόχειρη αυτή μπουτίκ της ΑΕΚ που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του κόσμου δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο μικρά κοντέινερ, διαστάσεων περίπου 2x5 μέτρα το καθένα.Η μόνη διαφορά από τα κοινά κοντέινερ είναι πως στην μπροστινή όψη υπάρχουν συρόμενες πόρτες με τζάμια.

Στον χώρο αυτόν θα πωλούνται διάφορα προϊόντα της ΑΕΚ (εμφανίσεις, κασκόλ κι άλλα), όπως επίσης και εισιτήρια αγώνων της Ένωσης. 

Πόσο καιρό έκανε να στηθεί η μπουτίκ της ΑΕΚ; Λιγότερο από μία εβδομάδα!

Βέβαια δεν συζητάμε για τα κέρδη που θα είχε η Λαμία από μια μπουτίκ ειδικά με τις τελευταίες μεταγραφές που έχουν...ζεστάνει το κόσμο της ομάδας.

Πολλές φορές η λύση είναι πιο απλή από αυτή που φανταζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε...