Χάβος : "Και η Liverpool να είσαι, δεν το γυρνάς... " - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Χάβος : "Και η Liverpool να είσαι, δεν το γυρνάς... "Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Μάκης Χάβος από το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, βάσει της εικόνας της Λαμίας απέναντι στον Ατρόμητο.


Ο έμπειρος τεχνικός, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Φθιωτών υποστήριξε πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στην αποβολή του Ελίνι Δημούτσου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος στην συνέντευξη τύπου:
Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε 10 μέρες για αυτό το παιχνίδι. Με χαροποιεί που παίξαμε χωρίς φόβο και εφαρμόζαμε όσα δουλεύαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν όλο και καλύτεροι, χάνοντας και την ευκαιρία με τον Βασιλαντωνόπουλο. Τελικά, δεχθήκαμε το γκολ.
Μείναμε με 10 παίκτες και έπειτα και η… Λίβερπουλ να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες όμως και στη συνέχεια, είχαμε και το δοκάρι. Θεωρώ το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και στον Ατρόμητο. Το πίστευαν οι παίκτες μου. Το έβλεπα. Είναι δύσκολο να δέχεσαι γκολ περίπου στο 40’».
Για το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας λόγω των τριών ηττών στο πρωτάθλημα: «Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Εδώ είμαστε να τους βοηθήσουμε. Δεν την φοβάμαι όμως την ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα βελτιωθούμε».
Για τον Μαστούρ: «Είναι ένα παιδί με τρομερή τεχνική κατάρτιση. Είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά με το που βελτιωθεί εκεί θα δείτε έναν παίκτη που θα μιλάνε όλοι για αυτόν».