Από 1 και 5€ τα εισιτήρια για το ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Από 1 και 5€ τα εισιτήρια για το ΑΕΛ - ΠΑΣ ΛαμίαΜε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της σχετικά  με το κόστος των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα οι βυσσινί ζήτησαν από την διοργανώτρια αρχή 10.000 εισιτήρια με κόστος 1€ ωστόσο λόγω της ποσόστωσης που ισχύει αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Έτσι τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα ξεκινούν από 1€ (περίπου 500 εισιτήρια) και 5€ (θα εκδοθούν 5000 εισιτήρια) τα οποία θα ισχύουν για τις θύρες 1 έως 10


Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
Η ΑΕΛ ζήτησε σήμερα από την SUPER LEAGUE να εκδώσει 10.000 εισιτήρια του 1€ για το παιχνίδι με την Λαμία.

Η SUPER LEAGUE απάντησε ότι μπορούν να εκδοθούν εισιτήρια του 1€ μόνο για οικογενειακή κερκίδα και σε ποσοστό 10% των ελαχίστων εισιτηρίων της τιμής των 5€ που αναγράφεται στην οικονομική εγκύκλιο.

Κατόπιν αυτού η ΑΕΛ θα εκδώσει 5.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Λαμία των 5€ και μόνο έτσι θα μπορεί να εκδώσει και 500 εισιτήρια οικογενειακής κερκίδας του 1€.

Όλα τα εισιτήρια τόσο του 1€ όσο και των 5€ θα εκδοθούν για τις θύρες της ανατολικής κερκίδας του AEL FC ARENA θύρες 3 έως 10 και ειδικά του 1€, που κατά τον κανονισμό θα είναι μόνο οικογενειακά, θα εκδοθούν στις θέσεις για τις κεντρικές θύρες της ανατολικής θύρας στις θέσεις που δεν έχει διαρκείας.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν είτε τα εισιτήρια του 1€ είτε των 5€ θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους και τον ΑΜΚΑ τους από την Τρίτη 16/10 και έως το Σάββατο 20/10 μόνο στα γραφεία της ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία (Κύπρου 72, 5ος όροφος), ώστε να καταγράφεται όλη η διαδικασία από τις κάμερες ασφαλείας για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διάθεση προβοκάτσιας από τον οιονδήποτε, δήθεν οπαδό της ΑΕΛ, ο οποίος θα προμηθευτεί αυτά τα φτηνά εισιτήρια για να προκαλέσει επεισόδια και να τιμωρηθεί η ΑΕΛ, τόσο με βαρύτατα πρόστιμα, όσο και με τιμωρία του γηπέδου.

Κάμερες ασφαλείας λειτουργούν ως γνωστόν και στο AEL FC ARENA τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και καταγράφονται τα πάντα, ενώ στην αίθουσα επιχειρήσεων του AEL FC ARENA αστυνομικοί της ασφάλειας Λαρίσης παρακολουθούν κάθε κίνηση μέσα στο γήπεδο.