Σαράνοφ - Ζίβκοβιτς σημειώσατε Χ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Σαράνοφ - Ζίβκοβιτς σημειώσατε Χ!
Λαμία και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 χθες, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League όμως το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ στην αναμέτρηση δεν οφείλεται μόνον στην επιθετική δυστοκία των δύο ομάδων.Το τελικό 0-0 φέρει την υπογραφή και των δύο γκολκίπερ του αγώνα.

Οι Μπόγιαν Σαράνοβ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς συμπατριώτες και οι δύο Σέρβοι αποτέλεσαν ίσως τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές για τις ομάδες τους έτσι όπως εκτυλίχθηκε το παιχνίδι. Και αυτό γιατί βάσει της εικόνας των δύο ομάδων όποια από τις δύο πετύχαινε γκολ το πιθανότερο ήταν να φύγει και νικήτρια από την αναμέτρηση.

Και οι δυο τους βρέθηκαν σε καλή μέρα, με τον δικό μας Σαράνοφ να πραγματοποιεί δυο-τρεις σωτήριες επεμβάσεις. Βέβαια οι περισσότερες στο πρώτο μέρος γιατί στην επανάληψη το σκηνικό είχε μεταφερθεί στο μισό γήπεδο της Ξάνθης.

Η παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι αποδικνύει και τον λόγο που έχει πάρει φανέλα βασικού, σε μια θέση με υψηλό ανταγωνισμό.

Για την ιστορία να σημειώσουμε  πως η Λαμία είχε 16 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι ενώ η Ξάνθη 11 χωρίς να σημειωθεί το πολυπόθητο και για τις δύο ομάδες γκολ.


Φωτογραφίες: ΠΑΣ Λαμία 1964 / intime