Δύο Αργεντινοί στην ίδια πόλη... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Δύο Αργεντινοί στην ίδια πόλη...
Οι Μπερτόλιο και Μπαράλες είναι «αυτοκόλλητοι» και... κούμπωσαν στην επιστροφή τους στην Ελλάδα. Ο πρώτος πάει για... κρεμάλα. 


Για λογαριασμό της Λαμίας επέστρεψαν στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι οι  Φακούντο Μπερτόλιο και Χερόνιμο Μπαράλες, καθώς αμφότεροι ήταν παλαιότερα στον Αστέρα και μάλιστα συνυπήρξαν για μικρό χρονικό διάστημα στην Τρίπολη. Βλέπετε τον Ιούνιο του 2015 αποκτήθηκε ο πρώτος από τους Αρκάδες και τον Αύγουστο παραχωρήθηκε ο δεύτερος στη Σίβασπορ. Ξέχωρα από ορισμένες προπονήσεις και 1-2 φιλικά, δεν αγωνίστηκαν πλάι πλάι σε επίσημο ματς, κάτι που τους δόθηκε η ευκαιρία να πράξουν φέτος στη Φθιώτιδα. Πλέον «κούμπωσαν» και εσχάτως οδηγούν την ομάδα τους από νίκη σε νίκη. Ας δούμε λοιπόν πως περνάνε δύο... ξένοι (δικά μας παιδιά είναι πάντως), στην ίδια πόλη. 
 
*Ο Μπερτόλιο είναι ελεύθερος αλλά τις επόμενες ημέρες θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του στο Δημαρχείο της Λαμίας. Αρα πάει για... κρεμάλα. Ο Μπαράλες από την πλευρά του είναι οικογενειάρχης και τα παιδιά του πάνε στο νηπιαγωγείο (ο γιος του 4 ετών και η κόρη του 2). 
 
*Αρέσκονται να πηγαίνουν μαζί για ένα καφέ, μαζί με τους άλλους ισπανόφωνους της ομάδας αλλά και γενικότερα όλα τα παιδιά της ομάδας (π.χ. Δημούτσο). 
 
*Αρκετές φορές ο Μπερτόλιο... διοργανώνει μουσικές βραδιές. Βλέπετε παίζει και μάλιστα πολύ καλά κλασική κιθάρα και όλοι μαζί θυμούνται τα παραδοσιακά τραγούδια της χώρας τους. 
 
*Πάντως η μπάλα... μπάλα και τις βραδιές ευρωπαϊκών αγώνων όλοι μαζί οικογενειακώς τους παρακολουθούν. 
 
*Παράλληλα τους αρέσουν τα ταξίδια και όποτε έχουν ελεύθερο χρόνο επισκέπτονται γύρω περιοχές από τη Λαμία, κυρίως στο ρεπό τους. Ηδη τα Καμένα Βούρλα και ο Βόλος έγιναν δύο αγαπημένοι τους προορισμοί.
 
Η ουσία είναι πως πρόκειται για δύο παιδιά που δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα και ήδη έχουν εγκλιματιστεί πλήρως στην ομάδα. Τους πιστεύουν, εκείνοι επίσης θεωρούν πως η Λαμία μπορεί να φτάσει ψηλά και αισθάνονται δικοί μας άνθρωποι.