Σ. Βασιλαντωνόπουλος: "Προέχει η εξασφάλιση της παραμονής μας" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Σ. Βασιλαντωνόπουλος: "Προέχει η εξασφάλιση της παραμονής μας"


Στο πανελ της Αθλητικής Κυριακής στην ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την συμμετοχή του με την ομάδα της Λαμίας αλλά και γενικότερα το φετινό πρωτάθλημα.
Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λαμίας είναι καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης για να μιλήσει για την πορεία της Λαμίας αλλά και να σχολιάσει την 7η αγωνιστική της Super League


Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη, ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα το οποίο το θέλαμε και είχαμε δουλέψει πολύ για αυτό. Προερχόμασταν από δύο ισοπαλίες εντός έδρας και θέλαμε πάση-θυσία τη νίκη και την πήραμε.» 


Για τις περσινές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Λαμίας: «Θεωρώ πως η περσινή ήταν μία πάρα πολύ καλή σεζόν, όμως το ίδιο θέλω να επαναλάβω και φέτος. Όμως, πάνω απ΄όλα προέχει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, όπως πέρυσι όπου κρατήσαμε την ομάδα στη SuperLeague και ήταν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για ολόκληρη την πόλη της Λαμίας. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε βάλει στόχο με τους συμπαίκτες μου και με όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα να καταφέρουμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα να σώσουμε την κατηγορία.» 

Για την προσωπική του προοπτική και αν έχει στόχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ: «Εννοείται πως πάντα θέλω να βελτιώνομαι πάνω απ' όλα, να γίνομαι καλύτερος. Μέσα από τα παιχνίδια, προσπαθώ να διοθρώνω λάθη μου και να τα μετατρέπω σε καλά μου στοιχεία. Θεωρώ όμως, ότι αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας και εγώ όσο μπορώ να βοηθήσω να το πετύχουμε αυτό. Τώρα, μέσα από τις καλές εμφανίσεις θα βοηθηθώ και εγώ και αν καταφέρω και γυρίσω να προσπαθήσω να δείξω ότι αξίζω μία ευκαιρία.» 

Για το πρωτάθλημα και για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: «Είναι προνόμιο του ΠΑΟΚ που έχει πετύχει το 7 στα 7, είναι σίγουρα σε πολύ καλή φόρμα, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα.»