Παπαργυρίου: "Θα δώσουμε το 100% για να περάσουμε στους 16" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Παπαργυρίου: "Θα δώσουμε το 100% για να περάσουμε στους 16"


Ο αριστερός μπακ της ομάδας και ένα από τα πιο παλιά μέλη της Λαμίας, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ τονίζοντας πως η ψυχολογία θα είναι αυτή που πρέπει για να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Πιο αναλυτικά ο Παπαργυρίου υπογράμμισε τα εξής:


Για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ:

«Σίγουρα κάθε χρόνο θέλουμε να προχωράμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε στο Κύπελλο και θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε.»

Για την δυναμική του αντιπάλου, αλλά και τις απουσίες που θα έχει:

«Σίγουρα η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το ματς και ελπίζω να δώσουμε το 100%, να βγει ο καλός μας εαυτός στο γήπεδο και πάρουμε αυτό που θέλουμε και αξίζουμε.»

Μία καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι μία ευκαιρία στο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και στο πρωτάθλημα;

«Η ομάδα έχει αλλάξει σίγουρα ψυχολογία στα τελευταία παιχνίδια. Δεν περιμένουμε έναν αγώνα Κυπέλλου για να αλλάξει η ψυχολογία μας, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει και αυτό. Η ψυχολογία φτιάχνει κάθε εβδομάδα, μέσα και από τις προπονήσεις. Ότι αποτέλεσμα και αν πάρουμε από τον αγώνα με την ΑΕΚ, πιστεύω πως η ψυχολογία μας θα είναι αυτή που πρέπει, έτσι ώστε να πάμε στον αγώνα πρωταθλήματος και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».


Πηγή:lamiasports.gr