Προβλημάτισε ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Προβλημάτισε ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ


Μια δυσάρεστη έκπληξη αντίκρισαν ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας μας που βρέθηκαν χθες στο ΔΑΚ και αυτή αφορούσε την κατάσταση του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου.


Όπως τονίσθηκε και από τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης κατά τις πρώτες συνδέσεις με το γήπεδο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού, υπήρξαν πολλά παράπονα ιδίως από τους φιλοξενούμενους για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα εξετάσθηκε και το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης με τους διαιτητές της συνάντησης να αποφασίζουν πως δεν συντρέχει τέτοιο ζήτημα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών τα οποία δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ.

Αυτό σε συνδυασμό με το μικρό χρονικό διάστημα το οποίο είχε μεσολαβήσει από την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο ΔΑΚ απέφεραν το εν λόγω αποτέλεσμα, ίσως διότι δεν πρόλαβε να"ριζώσει" το χορτάρι στο αργιλώδες υπόβαθρο.

Άλλωστε στο φωτορεπορτάζ από την αυτοψία του lamiaragate3 στον αγωνιστικό χώρο μια εβδομάδα πριν φαινόταν καθαρά πως ο χλοοτάπητας βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Όπως και να έχει όλοι δουλεύουν για να βελτιώσουν την κατάσταση και να είναι καλύτερο στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ.Φώτο:intime.gr