Κασναφέρης: "Σε καλό δρόμο για την ηλικία του ο Κούγιας..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Κασναφέρης: "Σε καλό δρόμο για την ηλικία του ο Κούγιας..."Από το περιβάλλον του Γιώργου Κασναφερη προκύπτει σκωπτική αντίδραση για τις αναφορές του Αλέξη Κούγια κι αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «είναι τιμή να μιλάει για σένα προσβλητικά ένας τέτοιος άνθρωπος».


Η ΑΕΛ έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη, όπου οι δύο αποβολές και το πέναλτι «ζωγράφισαν» τη μεγάλη εικόνα γύρω από το τελικό 1-0 των Ακριτών.

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, Αλέξης Κουγιας, «απασφάλισε» τόσο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όσο και σε ανακοίνωση αργότερα, όπου κάνει αναφορά και στον νέο διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας, Γιώργου Κασναφέρη.

Από το περιβάλλον του παλαίμαχου διαιτητή και νυν στελέχους των Φθιωτών δεν προκύπτει ανάγκη από απάντηση, με όσα αναφέρονται ωστόσο να είναι χαρακτηριστικά. «Καλά που θυμήθηκε ο κ. Κούγιας να μας πει το 2018 τι έγινε το 2008 και παλαιότερα. Να μιλάει για σένα και κάποιος σοβαρός άνθρωπος, εντάξει, αλλά τώρα δεν έγινε και τίποτα. Τίτλος τιμής είναι να σου καταμαρτυρά πράγματα ο Κούγιας, είναι γελοίο ακόμα και να απαντάς σε έναν τέτοιο τύπο…

Είναι σημαντικό στην ηλικία που βρίσκεται ο κ. Κούγιας να θυμάται πράγματα που συνέβησαν πριν τόσα χρόνια. Αυτό δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο»Gazzeta.grΗ ανακοίνωση της ΠΑΕ AEL που είχε προηγηθεί:
"Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρος της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πως θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα..

Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9...

Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους!

Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!"


».