Διαφωνία στο θέμα της αδειοδότησης, επικυρώθηκε το πρόγραμμα 12ης-15ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Διαφωνία στο θέμα της αδειοδότησης, επικυρώθηκε το πρόγραμμα 12ης-15ης αγωνιστικής
Νέο σημείο τριβής ανάμεσα σε Super League και ΕΠΟ βρέθηκε, όπως προέκυψε από την ανακοίνωση της Λίγκας μετά τη λήξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παρασκευής (2/11). Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 12ης-15ης αγωνιστικής.Εκπρόσωπος της Λαμίας ο Γιώργος Κασναφέρης. 
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τέθηκε επίσημα κατά του κανονισμού επιτήρησης που προτείνει η ΕΠΟ για τις ομάδες που δεν θα παίρνουν άδεια, στον οποίο περιλαμβάνεται και η κατάργηση της ποινής αφαίρεσης 6 βαθμών από την επόμενη σεζόν, όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν 2017/18.
Εξάλλου ανακοινώθηκε η διεξαγωγή φιλανθρωπικού φιλικού αγώνα υπέρ των πυρόπληκτων στις 20 Μαρτίου 2019, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ, ενώ οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα από τη 12η ως την 15η αγωνιστική.


Να σημειωθεί πως εκπρόσωποι της Λαμίας ήταν ο Θανάσης Τσικνής και ο Γιώργος Κασναφέρης ο οποίος για πρώτη φορά εκπροσώπησε την ομάδα μας..

Η ανακοίνωση: 
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League:
1/ Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο προτεινόμενος από την ΕΠΟ κανονισμός επιτήρησης δε γίνεται αποδεκτός, καθώς ήδη όλες οι ομάδες ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, αλλά και θα ελέγχονται, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. της Super League, από ελεγκτικό μηχανισμό Διεθνούς Οίκου. Σε Διοικητικό Συμβούλιο, εντός των προσεχών ημερών, όλες οι ΠΑΕ θα τοποθετηθούν επί του Κανονισμού Αδειοδότησης.
2/ Εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα 12ης-15ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.
3/ Θα πραγματοποιηθεί προσεχώς συνάντηση με τις χορηγούς εταιρείες Σουρωτή Α.Ε. και Μακεδονία Παλλάς Α.Ε.
4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Κανονισμός Παρατηρητών.
5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διενέργεια ελέγχων από το ΕΣΚΑΝ και στην περιφέρεια.
6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή φιλικού αγώνα υπέρ των πυρόπληκτων στις 20 Μαρτίου 2019, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ».