Ζήτησε να αποχωρήσει ο Μαστούρ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Ζήτησε να αποχωρήσει ο Μαστούρ!Κοντά σε μια μεγάλη αποχώρηση φαίνεται πως βρίσκεται η Λαμία αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Χακίμ Μαστούρ ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Λαμία!

Η ιστοσελίδα Sportime αναφέρει πως ο Μαροκινός άσσος δεν περνά καλά στην Λαμία και θέλει να λύσει το συμβόλαιο του και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα σε αυτό συνετέλεσε όπως φαίνεται και ο αποκλεισμός του από την αποστολή στο παιχνίδι με τα Γιάννενα που προηγήθηκε.

Πάντως από την ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το αν σε αυτή θα βρίσκεται ο 20χρονος μέσος. 


Το δημοσίευμα αναφέρει :

Ο Μαροκινός μέσος, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ήσυχο παιδί στα αποδυτήρια που δεν δημιουργεί προβλήματα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θέλει να λύσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει, αφού δεν περνάει καλά στη Λαμία.

Μάλιστα έχει ήδη ενημερωθεί ο εκπρόσωπος του ο οποίος έχει μεταφέρει το αίτημα του πελάτη του στη διοίκηση. Απομένει να φανεί πως θα χειριστεί την περίπτωση Μαστούρ και ο Χάβος.

Αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για να του τονώσει την ψυχολογία ή θα τον αφήσει πάλι εκτός 18άδας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα τόσο προς τον παίκτη, όσο και προς τη διοίκηση, ότι δεν υπολογίζει τον Μαροκινό.