Σενάριο για δανεισμό του Ρόμανιτς - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Σενάριο για δανεισμό του Ρόμανιτς

Μεσοβδόμαδα ο Μάκης Χάβος δήλωσε πως είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση ώστε κάποιοι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν ως δανεικοί, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για τον Λάζαρ Ρόμανιτς.


Ο 2οχρονος Σέρβος εξτρέμ, ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο, με τον έμπειρο τεχνικό να πλέκει το εγκώμιο του στην συνέντευξη τύπου.

Ωστόσο σύμφωνα με την Sportime o Ρόμανιτς πιθανότατα θα αποχωρήσει από το κυανόλευκο ρόστερ τον Ιανουάριο, ώς δανεικός, ώστε να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψει πιο έτοιμος, αφού είναι ένα παιδί που πιστεύουν πολύ σε αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας.


Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ίσως κάποια παιδιά δοθούν δανεικοί» είπε πρόσφατα ο Μάκης Χάβος και φαίνεται πως η καμπάνα χτυπάει -και- για τον Λάζαρ Ρόμανιτς.

Η απόφαση για να μειωθεί τον Ιανουάριο αριθμητικά το ρόστερ είναι δεδομένη. Σας είχαμε ενημερώσει σχετικά εδώ και καιρό, το παραδέχτηκε τώρα και ο Μάκης Χάβος.

Ο τελευταίος είπε επίσης πως γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί εξτρέμ. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε και αποχωρήσεις εκεί. Σίγουρος, λοιπόν, δεν θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμανιτς.

Υπάρχει καλή άποψη για τον νεαρό Σέρβο και η εκτίμηση πως θα βοηθήσει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Χάβος θέλει έτοιμους παίκτες. Ο 20χρονος δεν είναι και γι’ αυτό σκέφτονται στη Λαμία τι θα ήταν καλύτερο για εκείνον. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην πορεία και ανάλογα και με το τι θα γίνει σε άλλες περιπτώσεις.