Στο στόχαστρο της Λαμίας ο Αλμπάνης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Στο στόχαστρο της Λαμίας ο Αλμπάνης


Μια εξαιρετική περίπτωση για τα άκρα της επίθεσης εξετάζει η ομάδα μας καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ΑΕΚ σχετικά με τον δανεισμό ή όχι του Χρήστου Αλμπάνη. Το καλοκαίρι στο deal που έγινε μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλων σχετικά με την πώληση του Χρήστου Αλμπάνη είχε μπει και μια σχετική ρήτρα που δίνει στην ομάδα της Ριζούπολης τον πρώτο λόγο σε περίπτωση δανεισμού του παίκτη τον Ιανουάριο. 

Όμως η τραγική πορεία της ομάδας που αν συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο, θα την αφήσει εκτός στόχων από πολύ νωρίς και θα την αναγκάσει να πετάξει λευκή πετσέτα. Οπότε θα χάσει την δυναμική της και αυτή η ρήτρα. Κάπου εκεί εμπλέκεται και η Λαμία!

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος αφού με τον σοβαρό του τραυματισμό έμεινε πάρα πολύ πίσω και έχασε σχεδόν τρεις μήνες. Η ΑΕΚ στα τέλη Αυγούστου απέκτησε και τον Γιαννιώτα για να καλύψει αυτή την θέση , ενώ μην ξεχάσουμε ότι υπάρχουν ήδη εκεί οι Μπογιέ, Μάνταλος, Μπακασέτας και αγωνίζεται περιστασιακά και ο Γκάλο. 

Αν σε όλα αυτά βάλετε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση ενός «φτερού» με διαφορετικά χαρακτηριστικά καταλαβαίνεται ότι ο Αλμπάνης το πιθανότερο είναι να περισσεύει και να μένει εκτός αποστολής.

Σε αυτή την περίπτωση θα προτιμηθεί να δοθεί δανεικός για να βρει ξανά τον ρυθμό του. Πρώτο φαβορί είναι η Λαμία, από την οποία είναι απόλυτα ικανοποιημένη η ΑΕΚ λόγω της συνεργασίας που έχουν με τον Βασιλαντωνόπουλο. Ο Χάβος αναζητά ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτό το σενάριο θα παίξει πολύ.

Πηγή: to10.gr