Τι τρέχει με Λαμία και Μαρκολίνο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Τι τρέχει με Λαμία και Μαρκολίνο...



H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα σενάρια με κυανόλευκο φόντο έχουν ήδη ξεκινήσει.


Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα και μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη θα ακουστούν ακόμη περισσότερα.

Χθες μια δημοσίευση σελίδας στο facebook "τάραξε" λίγο τα νερά στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της Λαμίας, αφού αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Λάρισας, Νέτο Μαρκολίνο κατά πάσα πιθανότατα τον προσεχή Γενάρη θα ντυθεί στα κυανόλευκα.

Ωστόσο το εν λόγω δημοσίευμα και η εγκυρότητά του ελέγχονται καθώς από την ΠΑΕ δεν έχει διαρεύσει κάτι σχετικά με την υπόθεση του 22χρονου Βραζιλιάνου άσσου.

Τα δεδομένα:


Ο Μαρκολίνο συστήθηκε στην Λαμία, σε ένα παιχνίδι που λίγοι παρακολούθησαν αφού ήταν ελάχιστοι εκείνοι που βρέθηκαν στο φιλικό του Σεπτεμβρίου ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Φιλιππούπολη. Οι 2-3 δημοσιογράφοι που καλύπτουμε το ρεπορτάζ της Λαμίας και είχαμε δώσει το παρόν σε εκείνο το φιλικό, είχαμε ξεχωρίσει τον Βραζιλιάνο άσσο και μάλιστα στα πηγαδάκια που είχαν στηθεί μετά το τέλος της αναμέτρησης με ανθρώπους της ομάδας, το όνομά του είχε σχολιαστεί. Μέχρι εκεί όμως, καθώς η ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να κριθεί από ένα παιχνίδι αλλά από την διάρκεια.

Άλλωστε σε εκείνο το παιχνίδι είχαν βρεθεί και μάτια της ΑΕΛ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως και οι βυσσινί έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη.

Από εκεί και έπειτα ο Μαρκολίνο είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως στη θέση του επιτελικού μέσου. Αυτό και μόνο καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του αφού στη συγκεκριμένη θέση η Λαμία έχει πληρότητα. Βέβαια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις από το κυανόλευκο ρόστερ και να αδειάσει μια θέση επιτελικού, ή ακόμα και να προορίζεται για μια θέση στα εξτρεμ εκεί όπου ο Μάκης Χάβος θέλει ενίσχυση.

Όπως και να έχει πάντως το θέμα θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, προέχει βέβαια η μείωση του ρόστερ και βέβαια αυτό που είμαστε εμείς σε θέση να σας πούμε είναι πως αν τελικά υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν αποκλείεται σε αυτήν να συμπεριλαμβάνονται και έμψυχα ανταλλάγματα...
 
Το εν λόγω δημοσίευμα που κυκλοφόρησε χθες βράδυ: