Σκόνδρας: "Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Σκόνδρας: "Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο..."Ο αμυντικός της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έληξε ισόπαλο 0-0, για την αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας του και το γεγονός πως παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ: “Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς σε μια δύσκολη έδρα. Και για τις δύο ομάδες ήταν σημαντικό. Εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο τη νίκη. Κάναμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα αν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν πρέπει να χάσεις. Νομίζω ότι ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια”.

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:
“Κρίθηκε στη λεπτομέρεια, γιατί όπως είπα είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν απειληθήκαμε από τα Γιάννινα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ο ένας βαθμός είναι σημαντικός σίγουρα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε τώρα ένα σημαντικό αγώνα στην έδρα μας με τον Αστέρα και ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι”.

Για τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα:
“Η ομάδα δείχνει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει αλλάξει νοοτροπία, ήρθαν καινούργιοι παίκτες και σιγά-σιγά έχω ξαναπεί ότι αγωνιστική με αγωνιστική θα βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό όπως είπα είναι να παίρνεις τους τρεις πόντους. Όταν η ομάδα παίζει καλά καλά και δεν παίρνεις τους τρεις πόντους υπάρχει προβληματισμός. Σήμερα είναι σημαντικό που δεν χάσαμε και συνεχίζουμε”.

Για το μήνυμα που στέλνει στον αδερφό του Αποστόλη Σκόνδρα. “Ήθελα να παίξει βασικός και να είμαστε αντίπαλοι. Υπάρχει και ο δεύτερος γύρος”.