Επίσκεψη σε σχολείο και εν συνεχεία προπόνηση το σημερινό μενού - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη σε σχολείο και εν συνεχεία προπόνηση το σημερινό μενούΣε χειμωνιάτικο φόντο έγινε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία. Με χαμηλή θερμοκρασία και υπό βροχόπτωση γυμνάστηκαν οι παίκτες του Μάκη Χάβου.

Στην αρχή της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια η δράση συνεχίστηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου ο Μάκης Χάβος επικεντρώθηκε σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκλήρωσε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Απόντες ήταν οι στρατεύσιμοι Μπουλούλης και Τσούκαλος οι οποίοι αύριο ορκίζονται και αναμένεται να ενταχθούν σε κανονικό ρυθμό με την ομάδα.


Επίσκεψη στο 6ο Γυμνάσιο 


Στο μεταξύ συνεχίστηκαν οι επισκέψεις της ομάδας της Λαμίας στα σχολεία της περιοχής και στο πλαίσιο αυτό το πρωί της Πέμπτης 29/11 αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών βρέθηκε στο 6ο Γυμνάσιο Λαμίας.Ο Γιώργος Μπαντής, ο Θανάσης Καραγκούνης και ο Λαζάρ Ρόμανιτς, συνομίλησαν με τα παιδιά, απάντησαν με χαρά στις πολλές ερωτήσεις τους και υπέγραψαν αυτόγραφα.Παράλληλα πρόσφεραν αθλητικό υλικό στους γυμναστές του σχολείου και ζήτησαν από τα παιδιά την παρουσία τους στο γήπεδο σε κάθε αγώνα της ομάδας.Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τη συνεργασία την διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.