Οι κορυφαίοι του 2018 όπως εσείς τους αναδείξατε - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

Οι κορυφαίοι του 2018 όπως εσείς τους αναδείξατεΤο 2018 φεύγει και μαζί του παίρνει σπουδαίες στιγμές για την ομάδα της Λαμίας. Αυτοί είναι σύμφωνα με τις ψήφους σας οι κορυφαίοι της Λαμίας για την χρονιά που μας αφήνει. 


Το lamiaragate3.gr έδωσε "πάσα" σε εσάς ώστε με την ψήφο σας να αναδείξετε τους καλύτερους της Λαμίας για το 2018.

Πραγματικό ντέρμπι υπήρξε στην ψηφοφορία σχετικά με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για το 2018. Φρανσίσκο Πίτι, Ανέστης Αναστασιάδης και Μάρκο Μπλάζιτς ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον με τον Σέρβο αμυντικό χαφ τελικά να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 29% όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. 


Διχογνωμία υπήρξε και στο ερώτημα για τον ποιο βελτιωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο να παίρνει την πρώτη θέση με ποσοστό 39%. Μελίσσας, Τσούκαλος και Μπουλούλης βρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον με την απόσταση τους να κρίνεται στις λεπτομέρειες. 

Τέλος στο ερώτημα για την κορυφαία στιγμή της ομάδας μας για το 2018 είχαμε...αυτοδυναμία αφού η παραμονή στην κατηγορία κατέβαλε το 51% των ψήφων σας. Στη 2η θέση η πρόκριση σε βάρος του Παναθηναϊκόυ στους "8" του Κυπέλλου.