Χάβος: «Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα, σημαντικό το χειροκρότημα του κόσμου» (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Χάβος: «Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα, σημαντικό το χειροκρότημα του κόσμου» (vid)Ο Μάκης Χάβος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών της Λαμίας που πήγε χαμένη, απέφυγε να σχολιάσει το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του και στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου.


Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ με 1-0, η οποία όπως εξήγησε ήταν άδικη με βάση την εικόνα της ομάδας της Φθιώτιδας.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο των γηπεδούχων για την υποστήριξη στο ματς και το χειροκρότημα στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ δεν πήρε θέση για το πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος:

Για το παιχνίδι:
«Για να κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις περισσότερο από τον αντίπαλο σου, να μην τον φοβηθείς και να παίξεις επιθετικά όπως κάνεις απέναντι σε ομάδες του ίδιου επιπέδου με τη δική σου. Αυτά τα τρία πράγματα τα κάναμε αλλά είδατε ότι δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό και αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά αλλά και για τον κόσμο που θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και τη συμπαράσταση του. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για την εικόνα του αγώνα και το που κρίθηκε το παιχνίδι:
«Εμείς μπήκαμε στον αγώνα να παίξουμε δημιουργική ποδόσφαιρο και να περιορίσουμε μια ομάδα που έχει δεδομένη ποιότητα. Δεν θέλω να σχολιάσω τη φάση του πέναλτι γιατί απαγορεύεται να μιλώ για διαιτησίες γιατί υπάρχει και κίνδυνος τιμωρίας. Στο δεύτερο μέρος ήρθε ένα κρύο γκολ για εμάς από μια στημένη φάση. Και στο ποδόσφαιρο πλέον οι περισσότερες φάσεις για γκολ έρχονται από εκεί στα πλάγια αλλά δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε».

Για την αποβολή του Κάνιας και το γεγονός ότι δεν λειτούργησε θετικά για την δική του ομάδα:
«Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά αυτό συνέβη. Γιατί μπορεί εμείς να είχαμε παίκτη παραπάνω αλλά ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε πολύ καλά στην άμυνα και δεν βρήκαμε τρόπους να την αντιμετωπίσουμε. Δεν βρήκαμε λύσεις και ευκαιρίες με εξαίρεση μια φάση. Αλλά το χειροκρότημα του κόσμου είναι σημαντικό για εμάς γιατί είδε ότι κάνουμε μια προσπάθεια και οι αντίπαλοι μας αναγνωρίζουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να συνεχίσουμε να κάνουμε».