Να δείξει τα δόντια της... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Να δείξει τα δόντια της...Ημέρα αποδείξεων η σημερινή για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος καλείται να δείξει τα δόντια του απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ στο πρώτο "crash test" του Μάκη Χάβου στον κυανόλευκο πάγκο.


Ο  έμπειρος τεχνικός παρέλαβε μια νέα ομάδα η οποία προβλημάτισε στο ξεκίνημα της απέναντι σε Άρη και Παναθηναϊκό. Το πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο της Λαμίας ήταν απέναντι στον εξαιρετικό και φέτος Ατρόμητο ο οποίος χρειάστηκε να ιδρώσει για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας.

Το έργο του Μάκη Χάβου μέχρι στιγμής στην ομάδα είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Έχει καταφέρει να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις κάθε Κυριακή (τώρα τελευταία την απολαμβάνουμε Δευτέρα) για το καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο που αποδίδει.

Και μπορεί σε κάποια ματς να μην πήρε αυτό που δικαιούταν βάσει απόδοσης και εμφάνισης, όμως το πάθος και η όρεξη που βγάζουν αυτά τα παιδιά σε κάνουν να το ξεχνάς. 

Σήμερα λοιπόν έρχεται το πρώτο δυνατό παιχνίδι με τον Μάκη Χάβο στην άκρη του κυανόλευκου πάγκου. Παιχνίδι που το φοβάται ο ΠΑΟΚ και ο Μακεδόνας τεχνικός θα διεκδικήσει τα μέγιστα από αυτό.

Θα παρατάξει μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό με στόχο να χτυπήσει και να σοκάρει τον...φοβισμένο Δικέφαλο του Βορρά. 

Η πιθανή 11αδα της Λαμίας είναι παρόμοια με αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Πανιώνιο, με μόνη διαφορά τον Μπλάζιτς ο οποίος έρχεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού και να αφήσει στον πάγκο τον Σκόνδρα και τον Βάντερσον ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

*Αίσθηση μου είναι πως σήμερα θα δούμε και τον Χακίμ Μαστούρ να παίρνει χρόνο συμμετοχής ύστερα από πολύ καιρό, κρύβοντας έτσι έναν άσσο στο μανίκι του Χάβου.