Πέταξε για Ολλανδία η Εθνική Ενόπλων / Στην αποστολή Τσούκαλος και Μπουλούλης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Πέταξε για Ολλανδία η Εθνική Ενόπλων / Στην αποστολή Τσούκαλος και Μπουλούλης
Για το Χάλμσταντ της Ολλανδίας «πέταξε» την Κυριακή (2/12) η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων. Μέσα στην αποστολή και οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τσούκαλος και Κων/νος Μπουλούλης.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019, κόντρα στην Γερμανία και στην Ολλανδία. 
Στην αποστολή μετέχουν, επίσης, ο προπονητής, Βασίλης Βούζας, ο συνεργάτης του, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο φυσιοθεραπευτής, Παύλος Καράπαπας και οι διαιτητές, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Αντώνης Καρατζίκας.
Την ομάδα συνοδεύουν, ακόμη, ο Πλωτάρχης, Χρήστος Καλαϊτζίδης και ο Λοχαγός, Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.
Κατά την αναχώρηση τους δηλώσεις έκαναν ο προπονητής Βασίλης Βούζας και κάποιοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο κυανόλευκος Κωνσταντίνος Μπουλούλης. 


Βασίλης Βούζας (προπονητής): «Μού είναι γνώριμη αυτή η διαδικασία»
«Είμαι γύρω στα 30 χρόνια ενεργό μέλος της Εθνικής, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, επομένως αυτή η διαδικασία, στην οποία καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε, μού είναι γνώριμη. Σχεδόν πάντα, οι Εθνικές μας ομάδες είχαν ανταγωνιστική παρουσία, σε τέτοιες διοργανώσεις και όχι μόνο. Και τούτη την φορά, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
«Η μεγαλύτερη διάκριση, που έχω ζήσει ως μέλος της Εθνικής τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ιράν, το 1997. Ως προπονητής της Εθνικής, εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, έχω δει διαφορετικές φουρνιές ποδοσφαιριστών και όλες τους είχαν ποιοτικές μονάδες, που σχημάτιζαν πολύ καλά σύνολα. Εφόσον προκριθούμε στα τελικά, θα στελεχώσουμε την ομάδα με ό, τι καλύτερο διαθέτει η χώρα μας, θα κάνουμε πάρα πολύ καλή προετοιμασία και θα πάμε στην Κίνα, για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Από την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές καλούνται στην Εθνική, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Λειτουργούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», συμπλήρωσε ο 52χρονος τεχνικός.
Κατέληξε λέγοντας: «Η προσφορά του ΑΣΑΕΔ στον αθλητισμό είναι ανεκτίμητη. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν διακόπτει τις αθλητικές υποχρεώσεις των στρατεύσιμων και έτσι διατηρούνται σε φόρμα».

Κωνσταντίνος Μπουλούλης: «Υπερήφανος, που φοράω το εθνόσημο»
Ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης τόνισε ότι η Εθνική Ενόπλων θα πρέπει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα προκριματικά της Ολλανδίας και αν είναι δυνατόν να διακριθεί. Ο αμυντικός χαφ της Λαμίας, σχολίασε:
«Είναι η πρώτη φορά που φοράω το εθνόσημο και το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Είμαι υπερήφανος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στην Ολλανδία και να προκριθούμε. Παράλληλα, φυσικά, θα πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο.
Η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Αυτήν την φορά, όμως, δεν πιεζόμαστε από άλλους, αλλά πιέζουμε εμείς τους εαυτούς μας, γιατί είμαστε υπεύθυνοι και επίσης θέλουμε να διακριθούμε. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του ΑΣΑΕΔ και ευχαριστούμε τα στελέχη του, που μας αντιμετωπίζουν ευνοϊκά. Μέσα από αυτήν την διοργάνωση, θα προσπαθήσουμε να τους ανταποδώσουμε και έτσι μάς δίνεται επιπλέον κίνητρο».
Κατέληξε λέγοντας: «Με τα περισσότερα παιδιά γνωριστήκαμε πρόσφατα, στις προπονήσεις, στις οποίες δουλέψαμε πάνω στην τακτική. Όλα θα πάνε καλά, ο προπονητής μάς έδωσε οδηγίες και θα επιχειρήσουμε να τις ακολουθήσουμε πιστά».