Καραμάνος: Για να πάρεις κάτι πρέπει να σκοράρεις.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Καραμάνος: Για να πάρεις κάτι πρέπει να σκοράρεις....


Ο Τάσος Καραμάνος μίλησε για τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι Λαμιώτες στα προηγούμενα παιχνίδια, τόνισε πως σήμερα η ομάδα του τα έκανε όλα λάθος και δεν παρέλειψε να ασκήσει αυτοκριτική σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση της ομάδας της Φθιώτιδας, όπου και αγωνίζεται.


Απάντησε επίσης σε ερώτηση σχετικά με το βαθμολογικό ενδιαφέρον του προσεχούς αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, επικαλούμενος την εμπειρία του από το εξωτερικό για να εξηγήσει τον τρόπο που σκέφτεται.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Όταν δημιουργείς προσδοκίες σε προηγούμενα παιχνίδια ο κόσμος ελπίζει για τη συνέχεια. Όσο καλά κι αν παίξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια όμως, σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο πρόγραμμα έχουμε και πιο σημαντική ήταν η ήττα από τον Πανιώνιο. Πρέπει να δείχνουμε φιλότιμο, προσπάθεια, προσωπικότητα και δεν υπάρχουν περιθώρια να χάσεις τη συγκέντρωσή σου σε τέτοια ματς. Εμείς τα κάναμε όλα λάθος».
Για το γεγονός ότι η Λαμία έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς γκολ: «Όταν έχουμε τόσα παιχνίδια με μηδέν είναι ευθύνη όλων μας μπροστά. Για να πάρεις κάτι πρέπει να σκοράρεις. Όταν δεν βάζεις γκολ, το πολύ πολύ να πάρεις την ισοπαλία. Να κάνουμε πράγματα επιθετικά, να είμαστε ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί».
Για το αν το ενδιαφέρον βαθμολογικά στρέφεται στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεδομένου ότι ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είχα την τύχη να αγωνιστώ εκτός Ελλάδας κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Δεν προδικάζω τίποτα. Δεν θεωρώ κανένα ματς χαμένο εκ των προτέρων. Είτε κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο είτε απέναντι σε έναν στα κυβικά σου, πρέπει να πιστεύεις στη νίκη. Το ματς με τον Απόλλωνα όμως είναι πράγματι μεγαλύτερης σημασίας».
Για το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό: «Είχα μόνο μία προπόνηση, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Αν νιώθω έτοιμος, παίζω. Παίζω στα δεξιά φέτος και δεν με ενοχλεί. Το μόνο που με νοιάζει είναι να βοηθώ όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα».