ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Λαμία ψάχνει το "κόλπο γκρόσο" με Ουάρντα! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Λαμία ψάχνει το "κόλπο γκρόσο" με Ουάρντα!


Η Λαμία φαίνεται αποφασισμένη για ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουάριου. Μετά τα ονόματα των Καπέλ και Κλέσιο για τα άκρα, αποκλειστικές πληροφορίες του lamiaragate3.gr μιλούν για «κόλπο γκρόσο» για την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού) του Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ.Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αν και πήρε μια δεύτερη ευκαιρία στο φινάλε του 1ου γύρου δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά.

Κύριο μέλημα του ΠΑΟΚ βέβαια είναι η παραχώρηση του με μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος, η υπόθεση του είναι πολύ δύσκολη και ο Μάκης Χάβος που τον γνωρίζει από το πέρασμά του στον Παναιτωλικού φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή.

Η Λαμία βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετό διάστημα σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του ποδοσφαιριστή ενώ μια μικρή κουβέντα είχε γίνει και στο μεταξύ τους παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο ΔΑΚ, όπου ο Ουάρντα είχε καταχειροκροτηθεί από τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Βέβαια ο άσσος του ΠΑΟΚ έχει ουκ ολίγους μνηστήρες αφού την περίπτωση του παρακολουθεί ο Ατρόμητος ο οποίος ίσως να έχει και το προβάδισμα σε περίπτωση παραχώρησης του αφού οι δύο πλευρές διατηρούν άψογες σχέσεις από την περσινή τους συνεργασία, ενώ και αρκετές ομάδες του εξωτερικού τον έχουν στη λίστα τους.

Η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, οι πρώτες συζητήσεις έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα και μένει να φανεί αν η Λαμία θα ολοκληρώσει το "κόλπο γκρόσο" με τον δανεισμού του Ουάρντα.