Όταν οι Άγγλοι αναρωτήθηκαν : "Who is f@@ing Lamia? " - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Όταν οι Άγγλοι αναρωτήθηκαν : "Who is f@@ing Lamia? "H ατάκα που ακούστηκε από τους Αγγλους στο Λονδίνο μετά τις δηλώσεις του Λουτσέσκου και τις αναφορές του στην Λαμία!

Τελείωσε ο Σάρι τις δηλώσεις του προχθές στο Στάμφορντ Μπριτζ και εκεί που ανέλυε το πόσο είχε ανάγκη ο Ζιρού τα γκολ, πόσο χάρηκε που έβαλε την κεφαλιά ο Μοράτα, πόσο σπουδαίος μπορεί να γίνει ο Χάντσον-Οντόι και άλλα τέτοια για τους παίκτες του και τον αγώνα που ακολουθεί με την Φούλαμ, πήρε θέση στο ημιφωτισμένο τοπίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ξεκινάει και λέει πολλά και διάφορα, μέχρι που έρχεται η πρώτη αναφορά: «Με την Λαμία εκτιμώ ότι θα έχουμε φρέσκους παίκτες».

Συνεχίζει και πάει η «κουβέντα» στον Βαρέλα. Να και η δεύτερη αναφορά: «Ήθελα να τον κρατήσω πιο φρέσκο για τον αγώνα με την Λαμία».

Η τρίτη αναφορά στην Λαμία μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ και μπροστά στους εμβρόντητους Άγγλους δημοσιογράφους, έγινε μετά από ερώτηση. Το τονίζω αυτό, για να είμαστε δίκαιοι.

Μία… Λαμία, δύο Λαμία, τρεις Λαμία, αγανάκτησε και ένας Άγγλος δημοσιογράφος πιο πίσω και αναρωτήθηκε χαμηλόφωνα: «Who is this f@...ing Lamia»;

Απόσπασμα από άρθρο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στο gazzeta.gr