Το 2019 που...ήρθε και ο καυτός Γενάρης της Λαμίας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Το 2019 που...ήρθε και ο καυτός Γενάρης της Λαμίας...


Το 2018 ήταν ίσως η πιο επιτυχημένη χρόνια για την ομάδα της Λαμίας.  Πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας ύστερα από 46 χρόνια, παραμονή στην Super League και το καλοκαίρι δυνάμωσε ακόμη περισσότερο για το φετινό πιο απαιτητικό πρωτάθλημα.


Γράφει ο Νίκος Μώκος

Το 2019 λοιπόν είναι εδώ. Και βρίσκει τον ΠΑΣ Λαμία έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα βρει μπροστά του. Ξεκίνα στα βαθιά με Παναθηναϊκό για τους "16" του Κυπέλλου ψάχνοντας ένα Deja Vu με το περσινό 4-1 της πρώτης φάσης και κατ' επέκταση της πρόκρισης στους "8" και έπειτα έχει έναν "τελικό" με τον Απόλλων Σμύρνης και έναν ολόκληρο 2ο γύρο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα του 1ου και να φτάσει και φέτος στην παραμονή.


ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Στην εξίσωση βάλτε και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. 4-5 τουλάχιστον θα είναι οι αποχωρήσεις ενώ θα γίνουν σίγουρα 2-3 ακόμη μεταγραφές.

Ο Μπεχαράνο ήρθε, θα πάρει μια γεύση και αυτός και εμείς από το φιλικό της Πέμπτης με την Στυλίδα  (ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση!) και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει και επίσημο ντεμπούτο στο ματς με τους πράσινους για το Κύπελλο. 

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, εμείς σας αποκαλύψαμε αυτά των Ναζλίδη, Μαρκόφσκι και Ουάρντα. 

Ο πρώτος φαίνεται να πλησιάζει στην Ξάνθη, ο δεύτερος "παίζει" ακόμη, ενώ για τον Ουάρντα, για τον οποίο έγινε πολύς ντόρος, μπορεί για κάποιους να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον και έχει γίνει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το τι θα γίνει θα το δούμε στην πορεία. 

Συν όλα τα άλλα το 2019 θα έχουμε και τα αποκαλυπτήρια της τρίτης, λευκής εμφάνισης της ομάδας μας. Με μια μικρή καθυστέρηση μεν, αλλά Λαμία είσαι! 


Ο ΚΑΥΤΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 

Μπορεί ο Γενάρης σύμφωνα με τους μετεωρολόγους να αναμένεται ψυχρός, για την ομάδα μας όμως θα είναι καυτός! 

Ο μήνας που τρέχει θα κρίνει πολλά (όχι τα πάντα) για την συνέχεια της Λαμίας τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Είναι ένας μήνας φωτιά και μακάρι η Λαμία να βγει νικήτρια από το κρίσιμο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Απόλλων Σμύρνης του Μπάμπη Τεννέ για να πάρει τόσο ψυχολογία όσο και πίστωση χρόνου. 

Αυτό το παιχνίδι έχει βαρύνουσα σημασία για τον Σύλλογο (τουλάχιστον μέχρι το επόμενο) και τα υπόλοιπα θα τα δούμε ξανά στην πορεία. 

Άντε και καλή και κυανόλευκη χρόνια. Θα έλεγα και μονιασμένη αλλά ας μην τρέφουμε αυταπάτες ακόμη δεν άλλαξε ο χρόνος. 


ΥΓ. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και κάθε προσωπική επιτυχία. 

ΥΓ2. Εμάς και το 2019 θα μας βρει εδώ. Τουλάχιστον για αρχή. Μετά βλέπουμε! Σημαντική χρονιά για εμάς διότι εκτός των άλλων συμπληρώνουμε και 5 χρόνια ύπαρξης! Αισθητές αλλαγές εν όψει!