ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: "Ο Μπλάζιτς θα μείνει στη Λαμία μέχρι τον Ιούνιο του 2020!" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: "Ο Μπλάζιτς θα μείνει στη Λαμία μέχρι τον Ιούνιο του 2020!"


"Κάλλιο αργά παρά ποτέ" λέει ο θυμόσοφος λαός. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία με επίσημη ανακοίνωση της έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποδέσμευσης του Μάρκο Μπλάζιτς αλλά και σε όλα τα άλλα ψευδή δημοσιεύματα που βάλουν κατά της ομάδας από συγκεκριμένο site.


Διαβάστε την ανακοίνωση :

Το γνωστό site του διαδικτύου, που επανειλημμένα κατά το παρελθόν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ξαναχτύπησε!

Ξεπερνώντας κάθε όριο κακοβουλίας, oι γνωστοί εμμονικοί με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ άνθρωποι, που είχαν συνηθίσει μέχρι πρότινος να έχουν λόγο στα πράγματα της ΠΑΕ και οι οποίοι αφ’ ότου απομακρύνθηκαν από αυτήν, παραπληροφορούν συστηματικά μέσω του συγκεκριμένου site με ανύπαρκτα «ζητήματα», που οι ίδιοι ανακαλύπτουν και τα οποία έχουν ως σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ομάδα μας από τους στόχους της και να κλονίσουν τη συνοχή του αθλητικού της τμήματος, ανακάλυψαν πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ με τον ΜΑRΚO BLAZIC.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δηλώνει ότι ο ΜΑRΚO BLAZIC είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2020, που λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.