Απολογήθηκε και πήρε παράταση ο Π. Παπαϊωάννου - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Απολογήθηκε και πήρε παράταση ο Π. Παπαϊωάννου


Απολογήθηκε ο Π. Παπαϊωάννου στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.


Η δήλωση του Π. Παπαϊωάννου  σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ… «Το τελευταίο που με χάλασε είναι το πρόγραμμα του κυπέλλου. Γνωρίζεις κάποιον στον ΟΤΕ θα σε βάλει πιο μπροστά, γνωρίζεις κάποιον στην ΕΠΟ θα τα μαγειρέψει», τον έστειλε στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής, όπου απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/1).

Εναντίον του ιδιοκτήτη της Λαμίας, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη για «δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων», κατηγορία την οποία αρνήθηκε ο ίδιος στην απολογία του. Το SDNA ήταν εκεί.

«Ήταν πάνω σε μία κουβέντα 35 λεπτών. Δεν ειπώθηκε έτσι ακριβώς. Δεν είχα την πρόθεση να δυσφημίσω κανέναν και είπα ότι γίνονται βήματα και για το καλό του ποδοσφαίρου, όπως το VAR» είπε το αφεντικό της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Κατσαντώνης, από την πλευρά του, τόνισε… «Η συγκεκριμένη φράση δεν συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα. Ρωτήθηκε για το τι πρέπει να γίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε ότι υπάρχουν λύσεις. Μίλησε για το var. Ήταν νωπός ο ορισμός στους αγώνες του Κυπέλλου».

Για τη συγκεκριμένη φράση τόνισε ο κ. Κατσαντώνης. «Παίζαμε κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και στους ορισμούς για τους αγώνες της β’ φάσης του Κυπέλλου που προηγήθηκαν, ο Απόλλων είχε άλλη μία ημέρα ξεκούρασης. Ήταν έντονο το συναίσθημα της αδικίας που τον διακατείχε, κάθε άλλο παρά δυσφημούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο». Και κατέληξε… «Η ΕΠΟ οφείλει για την ίση μεταχείριση όλων των ομάδων και δεν το έκανε. Θα μπορούσα να δεχτώ ότι ήταν υπερβολική η φράση του αλλά όχι δυσφήμιση».

Η πλευρά του ιδιοκτήτη της Λαμίας πήρε προθεσμία για την Παρασκευή (1/2), το αργότερο για τη Δευτέρα (4/2) για να προσκομίσει ολόκληρη τη συνέντευξη.

- Για τις 7/2 αναβλήθηκε η απολογία του Αλέξη Κούγια για τη δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για πρόσφατες δηλώσεις του.