Μεμονωμένα στη Λαμία οι φίλοι του Παναθηναϊκόυ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Μεμονωμένα στη Λαμία οι φίλοι του Παναθηναϊκόυ


Στην απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης, προέβη το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Μπλόκο» στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία, για το ματς Κυπέλλου απέναντι στην τοπική ομάδα, έβαλε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Οι «πράσινοι» είχαν πάρει 300 εισιτήρια, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας είχε φροντίσει για την εξέδρα που θα βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων, αλλά το Υπουργείο είχε αντίθετη άποψη.

Η ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την προσεχή Πέμπτη (10-01-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».