Χάβος: «Τώρα θα πληρώσει ο Μελίσσας τους καφέδες!» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Χάβος: «Τώρα θα πληρώσει ο Μελίσσας τους καφέδες!»Ο Μάκης Χάβος αποκάλυψε τι είπε στον τερματοφύλακα της Λαμίας, Μελίσσα πριν αρχίσει η διαδικασία των πέναλτι.


Συγκεκριμένα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι «Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Παρά το ότι επιλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, ξέραμε ότι υπήρχαν παιδιά που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν. Στο πρώτο μέρος παίζαμε με ένα 6άρι και περιορίσαμε τον αντίπαλο. 

Είχαμε και τις δικές μας ευκαιρίες να προηγηθούμε. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα αλλά δεν είχε τις μεγάλες φάσεις. Έβαλε το γκολ και μετά χάσαμε και εμείς και εκείνοι ευκαιρίες. Έγινε ρώσικη ρουλέτα. Όταν ένα μας πάει στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είχε και την πίεση. Εμάς ο στόχος μας ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα, στο Κύπελλο όσο μακριά μπορέσουμε να πάμε θα είναι καλό για εμάς και για την πόλη μας».

Για το αν έχει πάρει η Λαμία τον αέρα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έχει έναν προπονητή που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, αν δοθεί ο χρόνος σε αυτή την ομάδα έχει πολύ μέλλον με τον Δώνη και αυτά τα παιδιά».

Για το αν η Λαμία ψήλωσε λίγο ακόμα: «Είχαμε πολλά ματς ως τώρα που αξίζαμε να κερδίσαμε αλά δεν το κάναμε. Ήταν ματς που μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Μία πρόκριση επί αυτού του αντιπάλου σίγουρα σε ψηλώνει».

Για το αν αποτελεί η πρόκριση παράσημο για τον ίδιο και για το τι είπε στον Μελίσσα πριν την εκτέλεση των πέναλτι: «Σίγουρα μία τέτοια πρόκριση είναι παράσημο και για την ομάδα και για τους παίκτες. Ο ποδοσφαιρικό Θεός κάποιες φορές σου γυρίζει πράγματα. Στον τερματοφύλακα επειδή έχω χάσει πολλά στοιχήματα τώρα είναι η ώρα να πληρώσει εκείνος τους καφέδες, του είπα κάτι πάνω σε αυτό».

Στο τι πήγε καλά για τη Λαμία: «Πρέπει να πετύχεις αυτές τις ομάδες όχι σε καλό φεγγάρι. Ο Παναθηναϊκός μετά τις γιορτές δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ματς ήταν σίγουρα θέμα και το γήπεδο, στα άλλα δύο ματς διαβάσαμε καλά και τον αντίπαλο».