Κοντά σε Τζανετόπουλο η Λαμία! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Κοντά σε Τζανετόπουλο η Λαμία!

Την περίπτωση του Άνταμ Τζανετόπουλου τσεκάρει η Λαμία σύμφωνα δημοσιεύματα, αφού ο  22χρονος αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλων Σμύρνης.

Το όνομά του έπαιξε στα μεταγραφικά της ομάδας το καλοκαίρι και τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα στην Λαμία. Ο Άνταμ Τζανετόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην ομάδα και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στα κυανόλευκα της Λαμίας.

Το θέμα αποκάλυψε η ιστοσελίδα gazzeta.gr με τις πληροφορίες του lamiaragate3.gr να κάνουν λόγο για επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές οι οποίες είναι κοντά σε συμφωνία..

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει τόσο η περίπτωση Τζανετόπουλου όπως και αυτή του Γιάννη Μυστακίδη που πρώτο το lamiaragate3.gr σας αποκάλυψε.


   
Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του gazzeta:

Ενίσχυση στο... παρά ένα ενδέχεται να υπάρξει στη Λαμία, καθώς πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
 

Η περίπτωση του Ανταμ Τζανετόπουλου είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την ομάδα και πλέον ο 22χρονος στόπερ δεν συνεχίζει στον Απόλλωνα και θα αλλάξει φανέλα. Ετσι είναι πιθανό να τον δούμε στη Φθιώτιδα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.