Έρχεται μίσος στη Λαμία ο Παναθηναϊκός - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Έρχεται μίσος στη Λαμία ο Παναθηναϊκός


Οι «πράσινοι» με τη μισή ομάδα να έχει χτυπηθεί από ίωση, θα αναχωρήσουν σήμερα για τη Φθιώτιδα με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Γιάννης Μπουζούκης, Αργύρης Καμπετσής, Βαγγέλης Οικονόμου και Βαγγέλης Θεοχάρης αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής (σήμερα θα ανακοινωθεί), διότι ο οργανισμός τους ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το μικρόβιο, το οποίο… κυκλοφορεί ακόμη στο Κορωπί, καθώς τα τελευταία θύματα ήταν χτες κάποια μέλη του «πράσινου» σταφ, με τον Κίκο Μακέντα να είναι ούτως ή άλλως γνωστό εδώ και μέρες πως δεν θα δώσει το παρόν στη συνάντηση. 
Το ρεπορτάζ των πράσινων αναφέρει πως υπάρχουν σκέψεις από τον Γιώργο Δώνη για σύστημα 3-5-2. 
Λογικά ο Διούδης θα είναι στο τέρμα. Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Πούγγουρας θα είναι οι τρεις αμυντικοί σε αυτό το σενάριο. Ο Ινσούα θα καλύψει την αριστερή πλευρά, ο Κουλιμπαλί τη δεξιά. Κάτσε, Δώνης και Κουρμπέλης στο κέντρο και οι Χατζηγιοβάνης και Βέργος θα είναι στην επίθεση. Πιθανότητες να παίξει έχει και ο Εμανουηλίδης. 
Στην Λαμία αναμένεται να βρεθεί κανονικά και ο Γιώργος Δώνης ο οποίος θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο και θα βρεθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν αυτή αποχωρήσει το βράδυ για την πόλη μας. 
Από εκεί και έπειτα ο Παναθηναϊκός θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του όπως είχε γίνει και πέρυσι, με τις πρώτες εκτιμήσεις από το πράσινο στρατόπεδο να μιλούν για 300-400 άτομα.