Τελειώνει του Τομάς... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Τελειώνει του Τομάς...


Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται στην Κύπρο η μεταγραφή του Ζοάν Τομάς στην Λαμία.. 

Δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του για τον τρόπο λύσης της συνεργασίας τους και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για το διαζύγιο. 

Η αποδέσμευση του από τον σύλλογο της Λάρνακας ήταν δεδομένη εδώ και καιρό και δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Λαμίας, το οποίο ήρθε σε δεύτερο χρόνο. 

Από εκεί και έπειτα Κυπριακά δημοσιεύματα κάνοντας τον απολογισμό του 33χρονου μεσοεπιθετικό αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής από τον Ιανουάριο του 2013 όταν και υπέγραψε με την ΑΕΚ έδωσε πολλά στην ομάδα όμως τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό ο σοβαρός τραυματισμός του, τον Οκτώβριο του 2016 αφού από τότε δεν κατάφερε να επανέλθει  στο ίδιο επίπεδο. 

Κάτι που το μαρτυρά και το γεγονός πως φέτος στις συνολικά 6 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Κύπρου μόλις 2 έχει ξεκινήσει ως βασικός ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβει και στις ευρωπαϊκές του συμμετοχές. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η θέση του ήταν ως επιτελικός χαφ και όχι ως εξτρέμ.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Ζοάν Τομάς με την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιστική συνολικά 181 φορές πετυχαίνοντας 40 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.