Πάντα στο κάδρο ο Λουκάο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Πάντα στο κάδρο ο Λουκάο...Η Λαμία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ζοάν Τομάς ο οποίος αναμένεται σήμερα στην πόλη για να περάσει τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του, όμως ο μεταγραφικό σχεδιασμός συνεχίζεται. Η υπόθεση Λουκάο. 


Στο φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Απόλλων Λάρισας τον περασμένο Σεπτέμβρη, άνθρωποι της ομάδας είχαν ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές των Θεσσαλών. Ο λόγος για τους Μαρκολίνο και Λουκάο. 

Και αν το όνομα του πρώτου έχει έρθει στο προσκήνιο για την Λαμία εδώ και αρκετό καιρό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Λουκάο βρίσκεται στη λίστα των κυανόλευκων για την γραμμή κρούσης. 

Η ενίσχυση στη θέση του φορ είναι δεδομένη και ο Λουκάο είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορούσε να δώσει αρκετές λύσεις στο γκολ. Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 4 τέρματα μέχρι στιγμής και όπως αναφέρουν πηγές από την... Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της Λαμίας εδώ και αρκετό καιρό.

Οι ίδιες πηγές είχαν αποκαλύψει μάλιστα το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Γιώργο Μπαντή, κεφάλαιο που ίσως να παραμένει ακόμη ανοιχτό.... 

Πάντως για τους δύο ποδοσφαιριστές ενδιαφέρον έχουν δείξει αρκετές ομάδες και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Λαμίας.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως με την έλευση του Ζοάν Τομάς, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός αλλά ο Μάκης Χάβος τον προορίζει για τα άκρα, ο έμπειρος προπονητής θα έχει τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση 10, συνεπώς ίσως μοιάζει τραβηγμένο το σενάριο απόκτησης του Μαρκολίνο.

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...