Θές να μαθαίνεις πρώτος τα νέα της ομάδας μας; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Θές να μαθαίνεις πρώτος τα νέα της ομάδας μας;


Καλώς η κακώς η διαδυκτιακή μας ζωή καθημερινά σφυροκοπείται απο τις λεγόμενες ειδοποιήσεις push. 

Σε όποια ιστιοσελίδα και να μπείς εκτός από το σπαστικό αναδυόμενο παράθυρο που για να δεις το περιεχόμενο  του site  που επισκέφθηκες πρέπει να πατήσεις skip ή να πατήσεις το x κτλ κτλ υπάρχουν και οι ειδοποιήσεις Push.

Tι είναι όμως το Push;

Αυτές οι ειδοποιήσεις εφόσον τις αποδεχθείς μπορούν να σε ενημερώνουν ακόμη και αν δεν είσαι στο site για την κάθε νέα είδηση που ''ανεβαίνει''. 

Όπως θα έχετε παρατηρήσει εμείς εδώ στο lamiaragate3.gr ουδέποτε βάλαμε αυτά τα σπαστικά παραθυράκια τα οποία ανοίγουν αυτόματα και αν δεν κάνεις κλίκ επάνω τους( έτσι ώστε να μπορούν να πληρώνονται αυτοί που τα βάζουν με τα ''κλικ'') δεν μπορείς να δείς το περιεχόμενο τα λεγόμενα pop-up.

Έχουμε βάλει  όμως push ή αλλιώς ειδοποιήσεις έτσι ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή να μαθαίνετε (εφ όσον αποδεχθείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις) την κάθε νέα είδηση που αφορά την ομάδα μας (εξάλλου είμαστε το μοναδικό site  που ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ.

Πάμε να δούμε όμως πως μπορέιτε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις και να ξεγραφτείτε  όποτε θέλετε με ένα  απλό κλίκ.

Αρχικά όπως όλοι  έχετε δει όταν μπαίνετε στο lamiaragate3.gr σας εμφανίζει  πάνω πάνω  την εικόνα αυτή:Πατάμε λοιπόν το ΝΑΙ ΘΕΛΩ (εκτός και αν πηγαίνετε στην πλατεία και τα μαθαίνετε χαχαχα)
και αμέσως μετά μας ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο οποίο πρέπει να πατήσετε ΑΠΟΔΟΧΗ Ειδοποιήσεων.. 
Aυτό ήταν !! Μαθαίνετε πλέον  πρώτοι ότι αφορά την ομάδα μας και θα σας βγάλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα όπως αυτό:Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για όσους μπαίνετε από το κινητό σας.. 

Σας εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού σας  την εικόνα αυτή :

... και μόλις πατήσετε ΝΑΙ ΘΕΛΩ  σας εμφανίζει αυτό στο οποίο και θα πρέπει να πατήσετε  Επιτρέπεται... Τόσο απλό ήταν λοιπόν !! 

Από την στιγμή που είστε εγγεγραμμένοι και θέλετε να ξεγραφτείτε μπορείτε να το κάνετε με τον εξής απλό τρόπο:

Κάτω αριστερά σας εμφανίζει ένα κουδουνάκι:Πατάτε επάνω του και μετά πατήστε Unsubscribe... (για την δική σας ασφάλεια μην το κάνετε...πλάκα κάνουμε χαχαχα)Τόσο απλό είναι  το να εγγραφείτε λοιπόν στις ειδοποιήσεις μας άλλο τόσο εύκολο είναι και να ξεγραφτείτε!