Ο ΠΑΣ Λαμία, η Superleague και οι....Δευτέρες! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Ο ΠΑΣ Λαμία, η Superleague και οι....Δευτέρες!


To πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League είναι έτοιμο να ξεκινήσει και πάλι, με την 16η αγωνιστική εν τέλει και το lamiaragate3.gr έψαξε και βρήκε ένα....περίεργο στατιστικό στο οποίο η ομάδα της Λαμίας, βρίσκεται στην 1η θέση της σχετικής λίστας, εγείροντας απορίες και προβληματισμούς...


Το καλοκαίρι μετά από αρκετές συναντήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ της διοργανώτριας αρχής, των ομάδων, της Nova και της πολιτείας, αποφασίστηκε τελικά η ΕΡΤ να είναι ο...συμπαίκτης της συνδρομητικής, στα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος ώστε να υπάρξει σέντρα.

Αυτό περιέπλεξε κάπως τα πράγματα διότι κάποιες ομάδες μοιράζονται το ίδιο γήπεδο, κάποιες άλλες έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ενώ αρκετές είχαν χαμηλότερη εμπορικότητα. Το κυριότερο πρόβλημα ήταν στην κατάρτιση του προγράμματος κάθε αγωνιστικής, το οποίο, βάσει των στατιστικών, το lamiaragate3.gr έψαξε και βρήκε πως έχει βγάλει ζημιωμένο τον ΠΑΣ Λαμία!

Δεκατέσσερις αγωνιστικές έχουν παιχθεί μέχρι στιγμής και η διοργανώτρια αρχή έχει ορίσει ημέρες και ώρες μέχρι και την 20η αγωνιστική, με την 15η να εκκρεμεί ακόμη και συνολικά τις 17 από αυτές να έχουμε παιχνίδι ημέρα Δευτέρα.

Σε σύνολο 17 αγωνιστικών λοιπόν όπου υπήρξε ή θα υπάρξει αγωνιστική, ημέρα Δευτέρα, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στην 1η θέση της σχετικής λίστας, έχοντας παίξει πέντε παιχνίδια και πρόκειται να παίξει ακόμη δύο, στο σύνολο επτά αναμετρήσεις, την συγκεκριμένη ημέρα!

Στην 2η θέση με πέντε παιχνίδια ακολουθούν Άρης και Παναιτωλικός, ενώ ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ έχουν αγωνιστεί φέτος μόλις μία φορά Δευτέρα! 

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής ΑΡΗΣ - ΠΑΣ Λαμία, όπως και η αντίστοιχη του  1ου γύρου θα διεξαχθεί Δευτέρα!

Ίσως το πρόγραμμα να καταρτίζεται βάσει της εμπορικότητας κάθε ομάδας, ίσως να υπήρχε δόλος, ίσως να είναι απλά μια σύμπτωση.  Το θέμα είναι ότι από την υπόθεση αυτή, ζημιωμένη βγαίνει η Λαμία αφού είναι και αυτός ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Σίγουρα η ΠΑΕ είναι ενήμερη για αυτή τη  κατάσταση και θέλουμε να πιστεύουμε πως έχει ήδη αντιδράσει προς την διοργανώτρια αρχή για να διαφυλάξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για παραμονή στην κατηγορία!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

7 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

1η   Αγωνιστική: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ (Δευτέρα 27/8/2018)
4η   Αγωνιστική: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Δευτέρα 24/9/2018)
5η   Αγωνιστική: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΞΑΝΘΗ (Δευτέρα 1/10/2018)
11η Αγωνιστική: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Δευτέρα 26/11/2018)
12η Αγωνιστική: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (Δευτέρα 03/12/2018)
16η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Δευτέρα 14/1/2019)
17η Αγωνιστική: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Δευτέρα 21/1/2019)


5 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΑΡΗΣ


4 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: ΞΑΝΘΗ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

3 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΠΑΟΚ / ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

2 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ / ΑΕΛ

1 ΑΝΑΜΕΤΗΣΗ: ΑΕΚ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΟΦΗ


* ΕΚΚΡΕΜΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ