Το ξαναέκαναν! Γκολ με 2 πάσες! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Το ξαναέκαναν! Γκολ με 2 πάσες!


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ο θυμόσοφος λαός και μετά το χθεσινό γκολ του Νίκου Τσούκαλου είμαστε πλέον σίγουροι πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η Λαμία άνοιξε το σκορ χθες απέναντι στον Ολυμπιακό με ένα γκολ ποίημα από πλευράς δημιουργίας. 

Όσοι το παρακολούθησαν έπαθαν ένα....deja Vu και δίκαια καθώς ο τρόπος που ήρθε το συγκεκριμένο γκολ κάτι μας θύμιζε... 

Ήταν εκείνο το 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, με την γκολάρα του Μπερτόλιο. Τότε η μπάλα είχε φτάσει στον Αργεντινό με δύο πάσες. Ελεύθερο του Αντέτζο, κεφάλια του Μπαράλες και σουτ στη κίνηση για το 1-0.

Χθες έγινε κάτι παρόμοιο με διαφορετικό τελείωμα αυτή τη φορά από τον Τσούκαλο ο οποίος κράτησε την μπάλα και στη συνέχεια σούταρε. 

Βολέ του Σαράνοφ, πρώτη κεφάλια προς τα πίσω του Τσιμίκα (είχε δίπλα του τον Ασούμπρε) και η μπάλα στα πόδια του Τσούκαλου.

Δύο παρόμοια γκολ που αποδεικνύουν πως η συγκεκριμένη εκδήλωση επίθεσης είναι δουλεμένη 100% στην προπόνηση.... Χθες έτυχε να είναι ο Τσιμίκας που πήρε την κεφάλια όμως το γέμισμα του Σαράνοφ ήταν ακριβώς στο ίδιο σημείο με εκείνο του Αντέτζο...  Το γκολ του Μπερτόλιο με τον Παναθηναϊκό Το 1-0 του Νίκου Τσούκαλου με τον Ολυμπιακό