Σαράνοφ: «Είχα μελετήσει τις εκτελέσεις πέναλτι του Φορτούνη»/Πλιάτσικας: «Εξ' επαφής το σουτ του Φορτούνη - πρώτα βρήκε στο στήθος μου και μετά στο χέρι» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Σαράνοφ: «Είχα μελετήσει τις εκτελέσεις πέναλτι του Φορτούνη»/Πλιάτσικας: «Εξ' επαφής το σουτ του Φορτούνη - πρώτα βρήκε στο στήθος μου και μετά στο χέρι»


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λαμία, ο Μπόγιαν Σαράνοφ, μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως η Λαμία είναι μια ομάδα που μεγαλώνει κάθε χρόνο.(Να θυμίσουμε οτι ο Σαράνοφ είναι η δεύτερη φορά που αποκρούει πέναλτι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο τερματοφύλακας της Λαμίας είχε κάνει το ίδιο τη σεζόν 2014-2015 με τη φανέλα του Εργοτέλη, όταν είχε σταματήσει τον Τσόρι.)
«Είναι μια ιστορική νίκη, μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας και την πόλη μας που μεγαλώνουν κάθε χρόνο», είπε αρχικά ο Σέρβος πορτιέρο.
Αναφορικά με το πέναλτι στο οποίο νικάει τον Φορτούνη τόνισε: «Είχα μελετήσει τις εκτελέσεις του και έτσι κατάφερα να το πιάσω. Απλά ήλπιζα να μην αλλάξει την μέθοδό του απέναντι μου».

O κεντρικός αμυντικός της Λαμίας μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ  δήλωσε:
«Ήταν άθλος αυτό που κάναμε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Σ' αυτούς εντός και εκτός αποστολής, στον πρόεδρο, το τεχνικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές. Όλοι συνέβαλαν σε αυτόν τον άθλο.
Έχεις μεγάλο κίνητρο να περάσεις έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, όμως είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις. Όλοι στην αρχή της χρονιάς μας θεωρούσαν από τους πρώτους υποψήφιους για υποβιβασμού. Κάθε εβδομάδα υπάρχει άγχος. Αυτό που πετύχαμε, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλα τα παιδιά. Σίγουρα μας βοήθησε πολύ ο τερματοφύλακάς μας σήμερα, όμως όλοι αξίζουμε συγχαρητήρια.
Το σουτ του Φορτούνη (όπου ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός) ήταν εξ' επαφής. Θεωρώ ότι πρώτα βρήκε στο στήθος μου και μετά στο χέρι η μπάλα.
Δεν το έχει ξανακάνει αυτό η ομάδα. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και πρέπει να το διαχειριστούμε. Κοιτάμε την Κυριακή να πάμε να νικήσουμε στη Λιβαδειά».