Ολυμπιακός - Λαμία: Ο Σαράνοφ ήταν η εξήγηση που έψαχνε ο Μαρτίνς - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Ολυμπιακός - Λαμία: Ο Σαράνοφ ήταν η εξήγηση που έψαχνε ο Μαρτίνς


Η Λαμία χρειάστηκε μία τελική για να σκοράρει, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός ξόδευε 28 μεταξύ των οποίων το πέναλτι του Φορτούνη, χωρίς να βρει δίχτυα.
Με 1-0 και ήρωα τον Σαράνοφ η ομάδα του Χάβου ήταν αυτή που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και όχι του αποσβολωμένου Μαρτίνς.


Είναι ανεξήγητο αυτό που έχει συμβεί". Ο σοκαρισμένος Πέδρο Μαρτίνς, δίπλα στη μεταφράστρια Μαρίνα Τσαλή και στον ρεπόρτερ της Cosmote TV, παλεύει να συγκεντρώσει τις χαμένες σκέψεις του, να αρθρώσει δυο-τρεις συγκροτημένες κουβέντες προτού επιστρέψει στ' αποδυτήρια, να αποσαφηνίσει όσα έχει στο μυαλό του για ό,τι έχει μόλις δει να συμβαίνει στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός των 28 τελικών, με 18 εξ αυτών στην εστία, έχει ηττηθεί 1-0 και έχει αποκλειστεί από τη Λαμία που επανέλαβε (χωρίς μάλιστα ηττηθεί σε 2 ματς) ό,τι είχε καταφέρει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την άριστη Λαμία του 100%. Μία επιθετική προσπάθεια είχε καταφέρει να ολοκληρώσει στο 90λεπτο η ομάδα του Μάκη Χάβου, αυτή που στο 52' βρήκε τον Ισπανό Τομάς, ολομόναχο στη μικρή περιοχή, να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν, μετά παρά την άτσαλη προσπάθεια του Επστάιν. Άλλη δεν είχε ανάγκη, αρκούσε.


Τύχη και ατυχία; Σύμπτωση; Ικανότητα και αμυντική ανεπάρκεια; Ένα μείγμα δαύτων; Δεκτό το καθετί.


Πηγή:Contra.gr