Πρόβλημα το γκολ στον ΟΦΗ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Πρόβλημα το γκολ στον ΟΦΗ


Ο προπονητής Χάιμε Βέρα έχει διαπιστώσει και επισημάνει την αδυναμία του ΟΦΗ στο σκοράρισμα και δουλεύει εντατικά, ώστε να το διορθώσει και να βάλει γκολ νίκης στα καθοριστικά ματς που έρχονται.

Τρεις αγωνιστικές έχει να σκοράρει ο ΟΦΗ (ΠΑΟΚ 4-0 την 18η αγωνιστική, 0-0 με την Ξάνθη την 19η και 1-0 με ΑΕΚ 20η), αν και ενδιάμεσα είχε πετύχει γκολ με τον Ατρόμητο (1-1) και αυτό το πρόβλημα το λέει από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην Ελλάδα ο Χαϊμε Βέρα.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να σκοράρει για να κερδίσει στα ματς που έρχονται, οπότε το βάρος έχει πέσει σε αυτό το κομμάτι, γιατί ως γνωστό αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις.

Η Κρητική ομάδα σήμερα έχει ρεπό και από την Πέμπτη θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας (18/2) με τη Λαμία, με διπλή προπόνηση, μια στις 9:00 το πρωί και μια στις 16:00 το απόγευμα.

Ο Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη. Αντίθετα ο Βουό, απουσίασε από την προπόνηση, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Απών και ο Κοροβέσης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω κούρασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ο Ποτουρίδης, ενώ ο Γιαννούλης έκανε θεραπεία. Ο Μεγιάδο απουσίασε από την προπόνη
ση, με άδεια για προσωπικούς λόγους.


Gentikoule.gr