Ένα βέλος στη φαρέτρα του Χάβου.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Ένα βέλος στη φαρέτρα του Χάβου....Ο Ζεαν Λουκ Ασσούμπρε πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Λαμίας αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του Χάβου.

Ο Ιβοριανός άσσος έκανε το ντεμπούτο του σήμερα με την ομάδα μας δείχνοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Γρήγορος με την μπάλα στα πόδια αλλά και χωρίς αυτή δημιούργησε ρίγματα στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού και από τα πόδια του προήλθε και η φάση του 3ου γκολ της Λαμίας. 

Είχε αυτή την έκρηξη που έλειπε από το παιχνίδι της Λαμίας μέχρι τώρα και που πολλές φορές ξεσήκωνε και την κερκίδα, με τους φίλους της Λαμίας μετά το 3ο γκολ να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.


Έδωσε "πνοή" και ταχύτητα στη δεξιά πλευρά της επίθεσης κάτι που έλειπε όσο αγωνιζόταν εκεί ο πιο βαρύς Τάσος Καραμάνος. Ο Καραμάνος που περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Τσούκαλου έδειξε πιο άνετος στη θέση του φορ. Άλλωστε και ο ίδιος ο Μάκης Χάβος είχε τονίσει και παλαιότερα πως ο Καραμάνος αγωνίζεται σε θέση πίσω από τον φορ. Αυτή είναι η θέση που του ταιριάζει και κατά συνθήκη σαν φορ.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι αν ο Ασσούμπρε θα πάρει την φανέλα του βασικού από τον Τάσο Καραμάνο στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γεννομένης από αυτό του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού o 26χρονος  μεσοεπιθετικός έβγαλε κούραση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ...