Το lamiaragate3 πάει Καρναβάλι Μακρακώμης....(pics & vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Το lamiaragate3 πάει Καρναβάλι Μακρακώμης....(pics & vid)Mπορεί όλοι στην Λαμία να κινούνται σε ρυθμούς...Ολυμπιακού και Λεβαδειακού, η Μακρακώμη όμως κινείται ήδη σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Το lamiaragate3.gr, που είναι ένας εκ των χορηγών επικοινωνίας του 61ου Καρναβαλιού της Μακρακώμης θα βρίσκεται εκεί. Από την βραδιά Λουκάνικου την Κυριακή των Αποκρεών, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και την μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:


Η Μακρακώμη κινείται ήδη σε ρυθμούς Αποκριάς. Το φετινό καρναβάλι Μακρακώμης, το 61ο, έρχεται για ακόμη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις και να καθηλώσει όλους τους συμμετέχοντες και θεατές.

Η προετοιμασία των γκρουπ είναι εντατική, καθώς οι στολές παίρνουν σιγά σιγά την τελική τους μορφή, τα άρματα κατασκευάζονται και οι συναντήσεις των καρναβαλιστών αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Βέβαια τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την δική σας συμπαράσταση. 

Οι εθελοντές μας κάνουν κατάθεση ψυχής, τους τελευταίους 2 μήνες, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι την τελετή έναρξης, το Σάββατο 9/3/2019 και ώρα 21:00 για την μεγάλη νυχτερινή παρέλαση που θα λάβει χώρα στην πλατεία Δημοκρατίας Μακρακώμης.

Η Καρναβαλική Επιτροπή του 61ου Καρναβαλιού Μακρακώμης, ευχαριστεί όλους όσους έχουν συμβάλει, μέχρι σήμερα στην προετοιμασία του μεγαλύτερου θεσμού της Στερεάς Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων και όλων των χορηγών μας και καλεί όλους όσους αγαπούν και θέλουν να υποστηρίξουν αυτόν τον σημαντικό πολιτιστικό θεσμό, να συμμετάσχουν με όποιον τρόπο επιθυμούν στη μεγάλη γιορτή της Αποκριάς!

Το 61ο Καρναβάλι Μακρακώμης, σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι περίπου χίλιες εκατό (1100) συμμετοχές μέχρι στιγμής, τα είκοσι (20) και πλέον γκρουπ που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και συνεχώς αυξάνονται καθώς και τα δεκαπέντε (15) και πλέον άρματα, ανεβάζουν κατά πολύ τον πήχη για μια εμπειρία που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης μας, συνεχίζονται την Κυριακή 10/3/2019 και ώρα 21:00 (Βραδιά Λουκάνικου), με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από τους Κώστα Γκλάβα και Λίλα Τριάντη και τη συμμετοχή των QUILOMBO για 7η συνεχή χρονιά και κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα 11/3/2019 στις 14:30 με την μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων.

Δηλώσεις Συμμετοχών: 698-2754352 (10:00-14:00 / 17:00-21:00)

61ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ...ΖΗΣΤΟ ΚΙ EΣΥ!!!

ΥΓ. Ευχαριστούμε θερμά τα Φθιωτικά Μ.Μ.Ε που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια όλων των φίλων και εθελοντών αναδεικνύοντας τον μεγάλο αυτό θεσμό που τόσο πολύ αγαπάμε. Το Καρναβάλι Μακρακώμης.