Βασιλειάδης: "Εχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι εκτός ατζέντας / Αν θέλετε 16 ομάδες… καλή επιτυχία" (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Βασιλειάδης: "Εχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι εκτός ατζέντας / Αν θέλετε 16 ομάδες… καλή επιτυχία" (pics)Απόλυτος στο θέμα της αναδιάρθρωσης ο Γιώργος Βασιλειάδης στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ. 


Aρχισε λίγα λεπτά πριν τις 14:30 η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Από την πλευρά της Λίγκας το παρόν έδωσαν οι Γκαγκάτσης και Μπαταγιάννης, από τον ΟΦΗ Πουρσανίδης, Μπούσης και Σαμαράς, από τον ΠΑΣ Χριστοβασίλης, από την ΑΕΛ Μάρκου, από τον Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος, από τον Πανιώνιο Δάρας, από τον ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης και από τον Απόλλωνα Μονεμβασιώτης. Την Λαμία εκπροσώπησε ο Σάκης Τσικνής.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίστηκε από την αρχή ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του για την αναδιάρθρωση. Μάλιστα, σε ατάκα του Βαγγέλη Μπαταγιάννη που αστειευόμενος ρώτησε όταν έφτασε στη συνάντηση και βλέποντας τον υφυπουργό να κρατά κάτι χαρτιά «αν αυτή είναι η τροπολογία;» η απάντηση που έλαβε ήταν «έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι εκτός ατζέντας».

Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να επαναλάβει πως στο θέμα της αναδιάρθωσης είναι κάθετος και έχει σκοπό να την προχωρήσει ανεξαρτήτως των όποιων αντιδράσεων μπορεί να υπάρξουν. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο επενέβη και ο Μάκης Γκαγκάτσης που επίσης αστειευόμενος είπε «Την έχει στο συρτάρι».«Αν θέλετε 16 ομάδες… καλή επιτυχία»
  
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ το μεσημέρι της Τετάρτης για το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της Λίγκας ζήτησαν από τον Γιώργο Βασιλειάδη να πάει για την επόμενη σεζόν η αναδιάρθρωση αλλά παράλληλα να λάβουν τα χρήματα από την ΕΡΤ, καθώς όπως υποστήριξαν «Δεν έχει φτάσει ακόμα η τροπολογία από την ΕΠΟ».
Σε εκείνο το σημείο, ο υφυπουργός εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά αποφασισμένος λέγοντας πως «δεν θα παίξω την κολοκυθιά, έχω μετανιώσει που πέρσι μπήκα στην υπόθεση για να βοηθήσω. Αν θέλετε 16 ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα… καλή επιτυχία».Η απάντηση που έλαβε από την πλευρά των ομάδων ήταν «δεν κάνατε λάθος που βοηθήσατε και οι ομάδες σας ευγνωμονούν για το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που είδαμε τη φετινή σεζόν». Να σημειωθεί πως η μοναδική ομάδα από όσες βρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση που τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης είναι ο Αστέρας Τρίπολης.