Γ. Βασιλειάδης: "Κανονικά η αναδιάρθρωση" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Γ. Βασιλειάδης: "Κανονικά η αναδιάρθρωση"Ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας πως «αν δεν τηρήσουν την απόφασή τους οι ομάδες, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη δεύτερη κατηγορία». 

Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό, υπογραμμίζοντας ότι «αν φοβούνται ότι θα υπάρξει νέος… Βόλος, τα πράγματα είναι απλά: με εισήγηση της ομοσπονδίας ο τελικός γίνεται κεκλεισμένων των θυρών».


Διαβάστε τι δήλωσε ο Γ. Βασιλειάδης στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα για: 


-Για την αναδιάρθρωση της Super League: «Για να έχουν πάρει την απόφαση, προφανώς και τη θέλουν. Εμείς κάναμε μια πρόταση για να φτιάξουμε ένα προϊόν, μέσα στο πλαίσιο μιας λογικής και μελετών για το ποδόσφαιρο. Δεν το σκεφτήκαμε εκεί που τρώγαμε σε μια ταβέρνα. Κάναμε μια πρόταση για ένα οικονομικά βιώσιμο μοντέλο και να μην έχουμε τα καραγκιοζιλίκια που βλέπουμε εδώ και 20 χρόνια. Αν το ίδιο το ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρεται ούτε τα χρήματα να πάρει, ούτε να αλλάξει τίποτα, τότε θα πάμε σε ένα ακόμη πιο αυστηρό πλαίσιο ποινών. Εφόσον θέλουν να συνεχίσει η φάρσα… Ορισμένα πράγματα φτάνουν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Αν δεν τηρήσουν την απόφασή τους οι ομάδες, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη δεύτερη κατηγορία, όπως και να την πείτε. Αν δεν θέλουν οι ίδιοι, δεν μπορείς να επιβάλεις τίποτε. Έχουν παρθεί αποφάσεις και έχουν υπογραφεί έγγραφα. Εγώ θεωρώ αδιανόητη όλη τη συζήτηση που γίνεται και πιστεύω πως όλα θα γίνουν κανονικά. Το να διορθωθούν κάποια πράγματα, όπως το να γίνουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας 14 για να ανέβουν και δύο από την τρίτη, το συζητάμε».
Για το σενάριο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στο εξωτερικό, αν είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Δεν ξέρω τι συζητήσεις έχουν υπάρξει. Είχαμε συζητήσει και πέρσι το ενδεχόμενο αυτό. Ό,τι μπορεί να βοηθήσει την εμπορική πολιτική και τα έσοδα της ομοσπονδίας, λόγος δεν μας πέφτει. Αν φοβούνται ότι θα υπάρξει νέος… Βόλος, τα πράγματα είναι απλά: με εισήγηση της ομοσπονδίας ο τελικός γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Είμαστε εδώ για να κουβεντιάσουμε. Όταν εγώ το είχα πει για το εξωτερικό, ήταν σε εμπορική βάση. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση πάντως».