Το ποδόσφαιρο είναι ο Πίτι - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Το ποδόσφαιρο είναι ο Πίτι


Το ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται από την διάθεση, τη θέληση, το πάθος, τη μαχητικότητα και την δημιουργικότητα. Αν όλα αυτά τα βάλεις σε μια μηχανή αναζήτησης, το αποτέλεσμα θα είναι Φρανσίσκο Πίτι... 


Στα 38 του χρόνια, ο "βετεράνος" Ισπανός αποδεικνύει περίτρανα πως το ποδόσφαιρο δεν κοίτα ηλικία. Κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο αγωνίζεται με το ίδιο πάθος κάνοντας και τον πιο ανικανοποίητο φίλαθλο να τον χειροκροτά.

Αυτό έκανε και χθες. Μπήκε στο γήπεδο στο 81' και σε δέκα λεπτά συμμετοχής είχε δημιουργήσει 4 φάσεις χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ ποίημα, από αυτά που ξέρει μόνο αυτός να πετυχαίνει και μάλιστα πολύ καλά. Η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι. 

Και έδειξε το πάθος του με την αντίδραση του μόλις δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση, σε μια φάση που μέλημα του δεν ήταν αυτό. 

Το τέλος της σεζόν θα τον βρει αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό. Τότε θα πρέπει να πάρει την σημαντικότερη απόφαση της καριέρας του, για το αν θα συνεχίσει την ούτως ή άλλως πλούσια καριέρα του ή θα κάνει το γκράντε φινάλε...

Άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως όσο το σώμα του ανταπεξέρχεται θα συνεχίσει να αγωνίζεται...

Κάθε φίλαθλος της Λαμίας ελπίζει να τον δει και του χρόνου να αγωνίζεται με τα κυανόλευκα, αλλά αν το φινάλε έρθει το προσεχές καλοκαίρι, θα είναι τιμή και για τον ίδιο αλλά και για τον σύλλογο να το κάνει ως παίκτης της Λαμίας σε ένα ενδεχόμενο φιλικό προς τιμήν του!

Μέχρι τότε όμως, έχει να φέρει εις πέρας μια αποστολή. Να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας εμπλουτίζοντας την τροπαιοθήκη του!