Υπάρχει διαφορά με Σαράνοφ / Προς Ξάνθη ο Μελίσσας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Υπάρχει διαφορά με Σαράνοφ / Προς Ξάνθη ο ΜελίσσαςΗ Λαμία έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με την πλευρά του Μπόγιαν Σαράνοφ ώστε αυτός να φορά τα κυανόλευκα και τη νέα σεζόν ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό η οποία ωστόσο δεν είναι ικανή να χαλάσει τη συμφωνία. Οδεύει προς Ξάνθη ο Μελίσσας.
Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime.gr

Από τους φετινούς πρωταγωνιστές της Λαμίας είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Κυρίως λόγω του μεγάλου ματς που έκανε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σέρβος είναι γενικά σταθερός, αλλά σε εκείνο το ματς έκανε το κάτι παραπάνω και βοήθησε ώστε να έρθει η ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τον Γιώργο Μουντάκη να το παίρνει πάνω του. Τον ήξερε από τον Εργοτέλη και ήταν πεπεισμένος για την αξία του. Τότε υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αυτό σημαίνει πως σε λίγο καιρό μένει ελεύθερος.

Οι πρώτες -έστω και διερευνητικές- επαφές ανάμεσα σε Σαράνοφ και Λαμία για νέο συμβόλαιο έχουν γίνει. Προς το παρόν, πάντως, υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Ο 31χρονος τερματοφύλακας θέλει κάτι παραπάνω ως μία… επιβράβευση για όσα έχει προσφέρει φέτος. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά μένει να φανεί το αν θα καλυφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανόλευκοι» δεν θα ήθελαν ξαφνικά να ψάχνουν για δύο τερματοφύλακες στο τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μελίσσας θα αποχωρήσει και όπως αποκάλυψε το Sportime πριν από μία εβδομάδα, πιθανότερος προορισμός του είναι η Ξάνθη.