Σκέψη για Τελικό Κυπέλλου εκτός Ελλάδας! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Σκέψη για Τελικό Κυπέλλου εκτός Ελλάδας!


Η περίπτωση να υπάρξει τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τρίτη σερί σεζόν, δημιουργεί έντονη ανησυχία στους παράγοντες του ποδοσφαίρου ειδικά μετά και τα τελευταία σκηνικά βίας που έχουν συμβεί στην χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες παρασκηνιακά μια συζήτηση για ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου εκτός Ελλάδος ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Σε περίπτωση πάντα που ο τελικός είναι μεταξύ των Δικεφάλων.

Την Πέμπτη μάλιστα υπήρξε στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και της ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου με το αντικείμενο της συζήτησης να μην έχει γίνει γνωστό ωστόσο δεν αποκλείεται το θέμα συζήτησης να αφορούσε στον τελικό και τον τόπο διεξαγωγής του αν οι δύο ομάδες είναι οι φιναλίστ.

Βέβαια και το να γίνει εκτός συνόρων, μόνο εύκολο δεν είναι καθώς εκτός από το ζήτημα με το ποια χώρα θα δεχτεί να φιλοξενήσει τον τελικό, υπάρχει θέμα και με το κόστος για την ΕΠΟ που σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο αν δεν πρόκειται για εκτός Ελλάδας.