Πρώτος προς ανανέωση ο Πλιάτσικας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Πρώτος προς ανανέωση ο Πλιάτσικας


Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές για το θέμα των ανανεώσεων και μπορεί μέχρι στιγμής τα ονόματα των Μπερτόλιο και Αντέτζο να έχουν διαρρεύσει ωστόσο φαίνεται πως προτεραιότητα έχει ο Βασίλης Πλιάτσικας σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η αθλητική εφημερίδα «Sportime» αναφέρει πως ο πρώτος που θα κληθεί για συζητήσεις είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Αναλυτικά αναφέρει:


Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Λαμία που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και φυσικά στο Κύπελλο.

Έτσι, όπως αναφέρεται στο Sportime του Σαββάτου και στη στήλη «Παρασκήνια», η διοίκηση της ομάδας ήδη άρχισε τις πρώτες ενέργειες προκειμένου να μείνουν οι βασικοί λόγοι της επιτυχίας.

Συγκεκριμένα, πρώτος αναμένεται να είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος επί Μπάμπη Τεννέ,δεν ήταν καν ο τρίτος στόπερ στο ρόστερ της ομάδας.

Με τον Μάκη Χάβο όμως, ο 31χρονος έγινε η κολόνα της άμυνας και μετράει ήδη 21 παιχνίδια, στα οποία είναι από αυτούς που σίγουρα ξεχωρίζουν.

Έτσι ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασία του με τη Λαμία, ώστε να παραμείνει παίκτης της ομάδας της Super League.