Ο ΠΑΣ Λαμία που επιδιώκει να γίνει PAS Lamia FC... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Ο ΠΑΣ Λαμία που επιδιώκει να γίνει PAS Lamia FC...


H επόμενη της νίκης παραμονής της Λαμίας επί του Πανιωνίου βρίσκει τους κυανόλευκους αντιμέτωπους με την ίδια τους την ιστορία...Εκεί που ο ΠΑΣ Λαμία επιδιώκει να γίνει PAS Lamia FC... 


Γράφει ο Νίκος Μώκος 

Μεγάλη νίκη η χθεσινή για την Λαμία η οποία κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία. Και έχω την αίσθηση πως αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο πάρα το γεγονός ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια η ομάδα θα τερματίσει ψηλά, στέλνοντας στο κάλαθο των αχρήστων τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις όλων μας.

Πάμε όμως στο σήμερα. Η επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης βρίσκει την Λαμία αντιμέτωπη με την ίδια της την ιστορία όπως γράφω και στην αρχή.  Η μεγάλη ώρα στη...σύγχρονη ιστορία της Λαμίας πλησιάζει και καλείται να μεγαλουργήσει ξανά.

Ειναι η δεύτερη φορά της ιστορίας της που βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την συμμετοχή της σε έναν τελικό!

Δύσκολο σίγουρα, αν συγκρίνει κάνεις τα μεγέθη των δύο ομάδων όμως συνυπολογίζοντας τους δύο...εκκωφαντικούς αποκλεισμούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα την προβληματική εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. 

Η Λαμία λοιπόν θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης όπου θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα στέλνοντας έτσι την πρόκριση στον επαναληπτικό του ΔΑΚ. Και εκεί ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει... 

Για να τα καταφέρει όλα αυτά θα πρέπει να έχει την συμπαράσταση του κόσμου. Και στα δύο παιχνίδια. Τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΔΑΚ. 

Την Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με το αν η ΑΕΚ θα διαθέσει θύρα για τους φιλοξενούμενους και μέχρι στιγμής οι εκτιμήσεις για τον κόσμο είναι ενθαρρυντικές. 

Το ραντεβού με την ιστορία είναι την Τετάρτη στις 21:30 στο ΟΑΚΑ και κάθε Λαμιώτης πρέπει να κάνει το παν ώστε να είναι εκεί. Ώστε να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο πολλών χρόνων και να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο....όνειρο θερινής νυκτός που λέγεται Ευρώπη.. 

Tο μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η Λαμία, με όσα μας έχει δείξει φέτος, είναι ικανή για τα πάντα. Και από τη στιγμή που ο φάκελος της για συμμετοχή στην Ευρώπη είναι καθαρός, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί... 

Στιγμές σαν αυτές της προσεχούς Τετάρτης, τις ζούμε σπάνια οπότε ας το ζήσουμε σήμερα, γιατί δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο.... Όλοι μαζί σαν μια γροθιά...