Το κάστρο της Λαμίας και τα 2 γκολ της ΑΕΚ ύστερα από 48 χρόνια στο ΔΑΚ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Το κάστρο της Λαμίας και τα 2 γκολ της ΑΕΚ ύστερα από 48 χρόνια στο ΔΑΚ!H χθεσινή αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ ήταν μόλις η 5η ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας, με την ΑΕΚ να μετρά μόλις μία νίκη το μακρινό 1971 για το Κύπελλο.

Είναι το κάστρο της. Το ΔΑΚ Λαμίας ήταν ανέκαθεν μια δυσκολοκατάβλητη έδρα για κάθε αντίπαλο, με την ΑΕΚ να..υποφέρει κάθε φορά που αγωνίζεται εδώ.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι κιτρινόμαυροι έχουν να πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης εντός της Φθιώτιδας από το 1971 και το παιχνίδι κυπέλλου των δύο ομάδων, που είχε βρει την ΑΕΚ νικήτρια με σκορ 4-1.

Έκτοτε όχι μόνο δεν είχε καταφέρει να πάρει κάποια νίκη, αλλά ούτε να πετύχει κάποιο τέρμα, κάτι το οποίο έκανε χθες ύστερα από 48 χρόνια!


Τέλος και πέρα από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ αξίζει να αναφέρουμε πως η Λαμία φέτος έχει "γονατίσει" εντός των τειχών και Παναθηναϊκό (δις), Ολυμπιακό και Ατρόμητο, για πρωτάθλημα και Κύπελλο, γνωρίζοντας ήττα μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, σε μία εικόνα με τους "μεγάλους"